Äntligen kväll...

Dagen fortsatte ungefär som den började, skolbarnen kom hem, märktes att de är trötta efter en hel skolvecka med tidiga morgnar efter att ganska långt lov. 

Några skulle sortera och vika underkläder under tiden som de väntade på middagen men det är ju onödigt att komma överens och hjälpas åt utan tjafs och spydiga kommentarer...

När barnen är på sitt värsta och tröttaste humör, hungern kryper på och man vet att maten är på gång så är det lätt att tålamodet inte riktigt håller hela vägen varken för vuxna eller barn och det slutade med missförstånd och ett mindre tjafs mellan mamman och pappan men det löste sig och alla fick mat i magen. I alla fall alla barn, mamman, pappan och Casper äter sen, viktigare att få ALLA ANDRA i säng, jo för det blev inget Talang 2018 ikväll. Men så brukar det oftast vara på fredagar, alla är för trötta för att orka sitta uppe så det är bättre att lägga sig i tid så de är någorlunda pigga resten av helgen. 

Sitter nu och nattar de mindre barnen nu och Ninni och Theo vet verkligen inte vart gränsen går för hur man får lov att hålla på men tålamod är väl till för att prövas...eller???
Göran och Casper missade att åka på affären innan de stängde så de tänkte att de åker till Åsarna där det är öppet till 20.00 och då skulle de på samma gång åka till Svensta för att köpa en ny fläktrem till Owe, den gick av på vägen hem från Svenstavik tidigare idag. 
Minnah sov när de andra åt middag så hennes nattning blir nog lite senare, än så länge ligger hon nöjd i vagnen. 

I morgon är en ny dag och jag hoppas innerligt att alla vaknar med ett betydligt bättre humör än idag. 

Minnah tränade lite nacke tidigare idag när vi bytte blöja, man kan ju passa på när rumpan ändå ska luftas. 

(null)
Med en ihärdig Ninni som varit en riktig svans nästan hela dagen. 

(null)

(null)
Svartvita bilder är speciella ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus