Utvilad och besök från Norge...

Som alla lördagar på senaste tiden så vaknar Theo tidigt men idag tröttnad egna nog på lugnet för han gick upp och väckte Casper och sa att pappa hade sagt att alla skulle ner... då var klockan 07.30 och Casper väckte alla och gick ner... han blev lite grinig när han insåg att han blivit lurad. 
Jag sa att han hade väl kunnat göra frukost då när han ändå var uppe 😊. 
Jag var upp första gången redan 06.30 för då vaknade Minnah och Theo var uppe redan då, Ninni klev också upp samtidigt, hon hade kommit och lagt sig i vår säng under natten och Göran somnade på soffan. 

Jag gick ju och jade mig innan 23.00 igår men somnade inte förrän strax efter, låg ju som jag skrev och mös med Minnah först så hon somnade ordentligt, magen var lite bråkig. 
I alla fall så kände jag mig pigg och utvilad så att kliva upp och fixa frukost vid 09.00 var inga som helst problem, Jonna hjälpte mig. 

Dock tog det nästan en timma innan vi åt frukosten eftersom baguetterna som vi gräddar behövde svalna och då passade jag på att virka ett hjärta till Minnahs barnvagnsmobil som sakta men säkert börjar bli klar. 
Jag sa till Jonna att baka kladdkakan som, vi skulle ha senare, redan då när ugnen ändå var igång. 

När alla ätit stökade jag undan i köket, Göran sopade hela golvet där inne och sen gick han ett varv med torrmoppen i vardagsrummet. 
Jag fick även för mig att stöka undan det sista av julen, stjärnan och gardinerna i köket. Satte upp ljuslila gardiner så det blir bra till både påsk och sommar, det blev väldigt ljust i köket och det är skönt. 

När klockan var 13.00 ca så bytte jag på Minnah och tittade henne, bytte på Louie och klädde på han och lade honom sen i vagnen med nappen. Sen klädde jag mig själv och sist Minnah, spontant kom jag på att en promenad när de ändå skulle sova blev hur bra som helst. 13.40 var vi utanför dörren och sen var vi hemma igen 14.50, drygt 3,5 km blev det. 

Precis när vi kom hem kom även Benny, Hanne, Storm, Stella och Styrk och hälsade på, Susanne hade passat barnen på förmiddagen så Benny och Hanne kunde ta en tur till Svenstavik, men nu var de hemma igen. 

Barnen lekte en stund, några var lite blyga och andra inte. Så skoj att träffa dem igen, blir ju så sällan pga avståndet. 
Jonna började med fortsättningen på middagen, hon fixade ju med köttet igår kväll. I samma veva som de kom och sen dukade vi för fika, kladdkaka med frukt och grädde och så chokladbollar och sagt, kaffe till de stora som ville ha. 

De stannade en bra stund men snart blev det dags för middag och de åkte till Susanne, för oss tog det lite längre tid för grabbarna fastnade i garaget med skotrarna, de ska ju som sagt försöka laga dem. 

Jonna fixade med de små efter middagen, jag och Göran fixade köket, Hilma och Meja vek och sorterade underkläder och Melvin vattnade blommorna innan han hjälpte mig att förbereda bröd till frukost i morgon, det ska jäsa i kylen under natten. 
Göran gick utbi garaget för att fortsätta hjälpa Casper och Patrik kom också dig för att hjälpa dem så Jonna var snäll och nattade  de små ❤️. 

Hon är så otroligt duktig och hjälpas vår Jonna men hon får samtidigt såna raseriutbrott och blir sur och grinig för minsta lilla rätt som det är, HORMONER är ju så härligt!
Hon lagade ju som sagt dagens middag och så gott som alla gillade den och talade om det för henne, Ungersk gulasch. 

Nu har alla utom Jonna och Casper lagt sig, Lilly var  tjurig och fick till slut somna i Jonnas säng. 
Jag tuttar Minnah just nu och hon testar tygblöja till natten för första gången ikväll. Hon blev insmord med olja av Hilma nu innan björks och pyjamas skulle på och jag masserade magen lite och sen bajsade hon når jag höll henne över handfatet, inte mycket bajs men ganska mycket luft 👍🏻. 

Jag känner nästan för en promenad men det är -15 grader ute nu och det är ganska sent... kanske ska försöka göra klar mobilen istället. 

Allt som allt så har det varit en bra dag, lite väl stökiga barn innan middagen men nu hoppas jag att de sover gott hela natten!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)





Kommentarer
Postat av: Anonym

Bajs i handfatet...? Fräsch ni är.

Svar: Hon är inte ens 3 månader och helammas så ja hon får bajsa i handfatet, snart får hon bajsa på pottan och toaletten. Amningsbajs är inte lika som vanligt ”matbajs”. För övrigt tvättar vi bajsiga rumpor över handfatet också och vi är inte ensamma om det. Självklart tvättar vi rent i handfatet efteråt
Kim Meyer

2018-01-28 @ 12:35:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus