Bryta ihop och komma igen...

Alla barn upp, äta gröt, ja samma visa varje dag ungefär, bara lite detaljer här och var som skiljer sig.
I morse var det -20 grader igen, kallare på vissa håll, kallt inne så jag smet iväg och eldade under dem mest lugna stunden i frukostkaoset. 

Barnen har lekt på rummet hela förmiddagen och Göran fick sova till lunch. 

Casper börjat sina 3 veckors praktik idag, första veckan är här i byn och han fick börja senare pga möte, skönt med en mjukstart. 

Efter lunchen surade jag ihop mer och  mer och sen blev det lite tjafs, mitt mående senaste veckan, både mens och annat har nog varit påfrestande och nu bröt jag ihop, vi tröstade varandra och nu är det bara att komma igen. 

Vi lagade middag, grillkorv med hemgjord mos, så synd på konstiga potatisar där hälften av dem kokade bort och det blev mycket mindre mos än tänkt... men det räckte i alla fall till alla, knappt... 
Därför ska vi äta hemgjord mos snart igen och då ska jag göra massor!!!

Barnen som lekt hela dagen och varken sett tv eller annat fick ha sina plattor en stund när jag tog reda på köket, Göran, Casper och Jonna åkte iväg så jag blev ensam. 
Jag började göra klar barnen för sängen en efter en  redan vid 18.00, lugnt och stilla, borsta tänder och ta på pyjamas och sen få sitta med plattan en stund till. 
Jonna jade duschat Ninni, Theo och Lilly innan maten så de är helt redo för dagis i morgon, jag klippte naglar i samma veva som det borstades tänder. 

Jag hade tänkt att lägga alla vid 19.00 men då var Minnah så trött och hungrig, tydligen bajsnödig också märkte vi sen. I alla fall så satte jag mig ner och ammade henne innan, nattningen klev senare men lugnare än om Minnah fått vänta, man får prioritera. 

Meja och Melvin passade Minnah sen när jag nattade de små och 21.00 fick även de krypa i säng. 

Jag har plockat ur diskmaskinen, glömde köra igång den efter lunchen idag så middagdisken stod redo på bänken. Plockade som sagt ur och i, förberedde frukost och gjorde lite fika som jag nu ätit i lugn och ro samtidigt som jag sett sista delen av serien... Hoppas det kommer en säsong till!

Lite nytta hann jag med idag också, tvättat och hängt två maskiner med tvätt, vikt och stoppat blöjor och lite torra kläder, samt sopat trappan upp och dammsugit hela nedervåningen. Om jag är på humör i morgon så tror jag att det blir till att skura golven också och sen ska badrummet få sig en omgång. 

Nu går blöjorna i tvättmaskinen, kanske hinner hänga dem ikväll, annars gör jag det i morgon bitti, så brukar jag göra. 
Elda ska jag göra innan jag lägger mig också men annars är allt lugnt... än så länge i alla fall. 

Louie satt på dammsugaren idag, han höll inte i sig och när jag drog med mig den så åkte han i golvet, blev ledsen så klart. Jag tröstade honom och han ville vara i min famn, satte honom på ryggen men det blev bökigt att hålla honom men en hand och dammsugaren med den andra så ett badlakan fick hjälpa oss. 

(null)
Glad och nöjd kille ❤️

(null)
Theo och Louie lekte med tvättkorg och leksaker, lillebror och leksaker i korgen och storebror skjutsar runt på golvet 👍🏻

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus