Chili con carne och menskopp...

Dagen har varit relativt lugn, även fastän den inte började alltför bra när jag vaknade till av ett himla oliv eftersatt ha somnat om när jag tuttat Minnah. Men jag klev upp och lugnade mig under tiden som jag plockade i det sista i diskmaskinen som jag glömde starta innan jag lade mig. 
Efter frukost tog älsklingen med sig Meja, Melvin, Hilma och Towe och åkte till Svenstavik, jag hann inte med dollarstore igår så då skulle de fixa det idag. 
Casper och Robert pt frukost innan och blev framskjutande till skolan för skoterkurs redan vid 09.00

Lade Louie för att sova vid 12.00 och de andra fick sitta med plattorna, jag kände att jag behövde lign och ro få hormoner av både amning, p-piller och mens rör om det i kroppen 😅. 

Strax efter 13.15 kom Göran och de andra barnen hem igen. 
Jonna är i stan med mammas kusin och hennes barn, äldsta dottern är ett år äldre än Jonna bara och de har börjat prata nu de senaste veckorna. 

Skoterkursen skulle hålla på till 16.00 var det sagt men Casper skrev till Göran runt 14.00 att de var klara, då hade vi nästan sorterat all tvätt, bara att lägga på plats kvar. Skönt att hjälpas åt, både för att det går lite fortare men också för sällskapets skull. 

Jag hann virka klart öron, armar och ben till kaninen och sen var det dags att börja med middag, älsklingen hjälpe mig, chili con carne stod på menyn. 

Vi åt och jag började äta när nästan alla var klara för Minnah blev hungrig precis... men jag sagt vi bordet och tuttade henne så jag var ändå delaktig i måltiden. 
Eftet middagen fick de 4 små lite godis, lila bra att sitta vid bordet och äta när de ändå var lite kladdiga, en timma senare var det läggdags. 

Jag nattade de små och det var då jag kom att tänka på att jag borde ju beställla en menskopp nu när jag börjat få mens igen, har inte kvar min gamla, den fick Tina testa och hon gillade den och fick den eftersom jag då inte hade någon användning av den. 
Jag har nu suttit och läst lite om olika modeller och det blir nog en Monthly cup i storlek normal som jag ska testa, det som är extra bra är att man får byta inom 6 månader om man köpt fel storlek. 
Ska även beställa rengöringsgele och ansiktscreme från nuxe. 

Nu sitter de större barnen med sitt godis, myser och kikar på gladiatorerna och jag tuttar Minnah som somnat vid bröstet. 

I morgon är det redan söndag och ännu en helg är förbi. 

(null)
Bild som jag fick av Jonna idag, skönt att få "slippa" henne lite och säkert känner hon lika mot oss här hemma men man saknar ju såklart ändå ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus