Deppig dag... skoterkort...

Igår skrev jag inget, det var en deppig dag, många saker kom över mig samtidigt och jag bara funderade och ältade... 

Casper och Robert åkte strax efter 08.00, sista dagen på kursen för skoterkort, Casper skoter skar efter en bit, kunde ta sig hem i alla fall och fick låna Görans skoter. Så nu får han köra skoter hela vintern 😊

Middagen blev sen, men det gjorde inte så mycket eftersom Angelica jobbade till strax efter 16.00 och det tog en stund för henne att åka hem och hämta barn och sen hämta släpvagn och åka till oss. De skulle komma hit och hämta Robert och hans skoter, Göran hade kunnat köra dem också men de ville träffas en sväng och få lite middag, vet av egen "erfarenhet" att det är skönt att slippa laga själv 😊. 

Minnah hade en bra dag, var glad och snäll hela dagen, tur att någons humör var på topp, för alla andras humör var då svajigt på ett eller annat sätt. 

Vi fick även hem Jonna från en helg i stan, alla hade gått bra och jag har haft koll på henne via Helene som är Elins mamma. Så roligt att de börjat prata och umgås, finns inte så jätte många i samma ålder som Jonna inom släkten. 

Till slut var det dags att natta barn och det gick relativt smidigt och sen satte jag mig i soffan och blev sittande där hela kvällen, eller nej, jag var KU tvungen att springa på toa, hämta något, lämna något osv...

(null)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus