Fina små fötter... och stora som blir mindre fula...

Igår var en riktigt slapp dag, hoppade frukost och gick direkt på lunchen och sen hade vi tänkt gå ut men det var "varning för storm" och blåste ganska bra, dock inte storm, så vi stannade inne. 
Dagen före så var det vindstilla men då -13 grader... hade iofs varit bättre att gå ut då. 

Barnen pysslade på olika håll, det målades naglar, någon satt vid datorn, någon såg på film och någon hade sin platta. Jag passade på att mysa ber mig i soffan med Minnah, amma och se på serien som jag börjat kika på. 

Klockan gick, det blev dags för middag, schnitzel med ris lagades av mig. Vi åt och sen var det borsta tänder och pyjamas på för de mindre ganska direkt. 
Jonna nattade dem denna kväll, Meja lekte med Minnah, Göran höll ställningarna och jag följde med Casper till Åsarna, han ville ha godis nu sista kvällen han kan vara uppe sent innan skolan börjat igen. 
När vi kom hem hade Meja fixat på Minnah ny blöja och pyjamas och Jonna hade nattat klart barnen så vi satte oss alla 4 i soffan, jag med serien och Minnah vid bröstet och flickorna med sina mobiler, deras sista kväll uppe också innan skolan. 

Senare pratade jag med Frida en stund i telefonen, Casper och Göran spelade dator. 
Klockan tickade och vid 02.00 tänkte jag lägga mig men då kom Ninni upp och Louie hade vaknat. Jag bar med mig Lilly som låg o vår säng och så nattade jag om de tre... klockan blev 04.00 och Ninni sov fortfarande inte. Hon fick då lägga sig i soffan, Lilly vaknade för att Ninni ropade på mig och då fick hon lägga sig med mig. Lade huvudet på kudden vid 04.30... trött idag med andra ord. 

Vi gjorde sån footmask på fötterna förra veckan, nu har huden börjat flagna, ska bli så skönt när allt gammalt är borta sen. Ska vänta 1 månadnocj sen göra om behandlingen tänkte jag, så man får riktigt bebismjuka fötter, men de kommer ju aldrig bli som Minnahs igen ❤️ 

(null)
Förlåt ni som tycker fötter är äckliga men så här ser min fot ut. Häftigt att det funkar 😃
(null)
Här är Minnahs söta små fossingar

Kommentarer
Postat av: sabinaelvstal.blogg.se

Vad använder du för ”fotmask”?

Svar: Jag köpte på rusta 😊 minns inte exakt vad den hette men det fanns bara en sort.
Kim Meyer

2018-01-08 @ 15:45:55
URL: http://sabinaelvstal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus