Fortfarande uppsvälld, tog en sväng till doktorn...

I morse var magen minst lika uppsvälld och öm som igår, jag började blir lite orolig, det började med ungefär liknande smärta när jag fick operera för "tarmvred" 2005...

Efter lunchen ringde jag 1177 och de bad mig ringa HC och få en tid så de kunde känna och klämma och ev ta några prover, sagt och gjort, vid 15.00 satt vi där på HC och väntade. 
Vi åkte efter att skolbarnen kommit hem och så hämtade vi dagisbarnen och lämnade dem med svärmor som kunde fortsätta jobba hemifrån. 

Prover och blodtryck togs och allt såg bra ut, förutom magen då som vi inte blev klok på, skulle det vara blindtarmen så skulle något av blodproven ha visat på infektion men ingenting. Hon trodde även gallan men den sitter ju högre upp än där jag har mest ont, jag hat mer ont ner mot ljumsken/höften, jag har i alla fall lokaliserat att det är på höger sida. 

Jag skulle åka hem och ta en halv Ipren för att de om det blev bättre och så skulle vi höras i morgon. Jag tror att jag blir lite mer svullen och öm precis när jag ätit men det sitter sol i hela tidens och jag har inte jätteont, som en spänd och lite gasig mage.... jag hoppas att det bara är borta i morgon, orkar inte ha ont och vill inte att det ska bli någon operation.

Nu har alla utom Jonna lagt sig, Casper somnade innan middagen tror jag och han var väldigt trött idag, han skulle ha lagt sig tidigare igår. Jag kom också isäng sent men jag ska ju inte på någon skola. 
Idag fick de testa långfärdsskridskor men han gillade det inte och sen har det blåst spikar idag så att över huvud taget vara ute, i morgon skulle det blåsa lite mindre. 

Jag och Minnah har duschat och sitter och ammar i soffan, ska snart lägga ner henne i sin säng och friska mitt te som Jonna fixat. 
Lilly kom precis upp också så jag ska övertala henne att lägga sig igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus