Lite ordning, reda och rent...

Jo då, höll på att ändra mig där ett tag när det gällde städningen, Louie håller ut allt lego i lekrummet... men det var bara att plocka och sen skynda sig fram med moppen. 
Jag tog bara lekrummet innan lunch...

Efter lunch, när Louie sov så skurade jag köket och lilla hallen, vardagsrummet och bort sovrum, vi drog fram soffan och lyfte divanerna för att få fram alla leksaker och allt damm. Sen fortsatte jag in i badrummet och efter det gjorde vi i ordning kaoset i trappan ner till källaren, eller snarare i trappen innan trappen ner till källaren. 

Barnen hämtades på dagis, skolbarnen kom hem, Casper kom hem lite tidigare från praktiken och då åkte han och Göran iväg direkt för att köpa jacka åt Casper. Vi har letat länge men inte hittat någon som varit riktigt bra men nu i helgen lånade han Tonys och gillade den, farmor berättade att den var på rea i Åsarna! Göran ringde dit och kollade tidigare idag och det fanns kvar!
Pratade med Göran nyss på telefonen och Casper hade även hittat täckbyxor, jag sa att han skulle kika på det när han ändå var där. 

Nu hjälper Ninni mig med maten, segt går det och jag får nästan panik men jag ska hålla ut, ibland måste saker få ta tid men det blir extra frustrerande när Lilly också smiter in i köket och Louie får stå kvar utanför grinden och skriker så det skär i öronen! Han kan inte vara i köket om man inte har 100% koll för han klättrar och rör ÖVERALLT!!! Men nu är maten i ugnen och vi hat förflyttat oss till vardagsrummet. 

Ja det var lite av vad vi hunnit med idag och jag känner mig rätt nöjd, ska belöna mig med en härlig dusch ikväll och sen mysa ner i soffan, tror vi kanske ska se en film. 

(null)
Inte bästa ordningen nu men bättre än innan!

(null)
Hyllan där vi har kattmaten kunde sitta kvar när vi ställde dit en annan, var bara tvungna och flytta ner stabiliseringspinnarna längre ner, tidigare har denna hylla stått framför den andra... blev att vi bara ställde den där när den inte skulle vara i lekrummet längre, blev med andra ord trångt att ta sig ner till källaren 😂

(null)
Här i stora hallen ser allt lila ut förutom att jag vridit byrån lite, innan stod hela under spegeln. 
Vi funderar på att organisera om hela hallen så småningom, måste bara komma på den perfekta lösningen 👍🏻


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus