Mamma! Maammmaa!! MAAAMMMMMAA!!! Och cellprov...

I morse när jag lämnade barnen på dagis så gick Göran ut för att skotta lite av snön som kommit under natten. 

När jag kom hem igen från en tjatig lämning med barn som först gick som sniglar till dörren och sen sprang, hoppade och for när de väl kom in 😅 så klädde jag bara av mig så pass att jag inte skulle svettas ihjäl när jag klädde Minnah för en promenad. 
Jag hade bestämt mig redan igår att jag på dagens promenad inte skulle ta med Louie utan bara Minnah... Louie blir så rastlös i vagnen när han bara ska åka och inte sova men så undrade först Göran om han inte fick följa och sen visade Louie själv att han ville så jag tyckte lite synd om honom. Jag sa till Göran att han också fick följa om han klädde hobom under tiden som jag klädde Minnah och mig själv. 
Halvvägs på promenaden gick ganska bra men sen ångrade jag verkligen att han fick följa... han sa "mamma" minst (och jag skojar inte) 1000ggr, "mamma mössan" (mössan på skonsam för att han satt och fnissade huvudet), "mamma bil!", "mamma traktor!", "mamma lastbil" och så vidare... jag försökte lyssna på en ljudbok men det gick ju sådär...

Jaja, vi tog oss hem och in, Minnah sov kvar ute i vagnen, här inne lagade vi lunch och åt. Louie hann bajsa på golvet i hallen och sen var det dags för honom att sova. 
Jag hann virka en snabbis innan jag tog in Minnah för att byta på henne och amma innan vi skulle åka till Svenstavik. Först tandläkaren för Jonna och sen  en timmas väntan innan jag skulle ta cellprov. 

När vi kom hem lagade vi middag och åt oxh sen var det läggdags i vanlig ordning, Jonna sover borta och Casper med ju så nu är det tyst och lugnt. 

I morgon är det onsdag och nästan halva veckan har gått, tiden får fort. 

(null)
Minnah villenibte riktigt vakna när jag tog in henne 😍


Kommentarer
Postat av: Harriet

Men vilken sötis!

Svar: Tack 😊
Kim Meyer

2018-01-31 @ 08:27:06
URL: http://harrietgripenberg.com
Postat av: Emelie

Så är det för mig varje dag! Mamma, mamma, mamma tills öronen börjar blöda haha! 😂

Svar: Haha, ja det är mycket mamma, mamma, mamma men när man redan svettas för att det börjat bli tungt och varmt att gå så blir det påfrestande 😅
Kim Meyer

2018-01-31 @ 15:00:07
Postat av: Jennie

Nämen vilken sötnos! :D

Svar: Hihi ja hon är supersöt 😊
Kim Meyer

2018-01-31 @ 18:57:37
URL: http://beautyela.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus