Mjölkstockning, stolt storebror och mugcake...

Igår kväll märkte jag att mitt högra bröst ömmade, hade känt av det lite innan men tänkte att det var för att det var fullt med mjölk, men röda strimmor avslöjade att det var värre än så...
Jag värmde vetekudde och satt med den hela kvällen och hoppades på det bästa, mjölkstockning är inte roligt och även om jag inte får den värsta sorten då det blir stopp så gör det ont och medför ofta hög feber. Jag lade mig och sov och hoppades på att det inte skulle ha blivit sämre tills idag. 
Tack och lov har det inte blivit sämre och även om det ömmar så gör det inte ont att amma och jag hade bara lite feber i morse, 38,2 så det räknas knappt. 
Lade mig för att vila efter allt morgonstök och innan barnen skulle till dagis. 
Göran lämnade dem och jag och Louie satt och mös framför film i soffan. Minnah vaknade så småningom och Louie ville hålla henne

(null)
Han pussade på henne hela tidennoch jag fick inte ta tillbaka henne ❤️

(null)
Kika på film med lillasyster var tydligen Supermysigt ❤️

Efter en stund tröttnade hon och började protestera men det var one förrän hon närstan började gråta som han tyckte att jag kunde få tillbaka henne, hon gnydde bara lite men jag förklarade att hon var ledsen och ville äta tutte. 

Göran var ute och skottade snö i en dryg timma och när han kom in gick vi till köket och åt lunch. 
Efter lunchen fick Louie en ny blöja och sen var det dags att sova. Minnah var vaken och fick fortsätta sitta i babysittern en stund, när hon nästan somnade tog jag upp henne så hon fick äta innan. 
Under tiden hade jag hunnit vika och sortera lite underkläder och kikat på min serie. 

Magen känns fortfarande spänd och öm men jag avvaktar och det var det tar vägen, det har inte blivit sämre i alla fall.

På eftermiddagen ringde Frida och pratade en stund under tiden hon väntade på flyget hem, hon har varit på utbildning nu när hon ska vikariera som salongschef eftersom ordinarie ska vara mammaledig 😊. 

Göran lagade middagen idag, jag hjälpte till lite, kokade ris och höll sällskap, plockade lite disk och försökte hålla ordning på Louie som gärna vill vara med och hjälpa till fööör mycket. Jag har svårt att låta bli att vara med och hjälpa till när älsklingen lagar mat, mest för att jag gillar att vara i köket samtidigt, inte för att jag inte tror att han klarar av det själv, absolut inte. Mest hålla sällskap. 

När barnen lagt sig och alla skidor och pjäxor var framplockade inför morgondagen (skidor på idrotten) så lovade jag Jonna att sitta uppe med mig, vi gjorde varsin mugcake och kokade te och sen tände Jonna ljus och så mös vi ner oss i soffan och kikade på serien, den är snart slut nu.  

(null)
Den var mäktig och inte så god som jag hoppades men det visste jag redan innan men det var bättre än inget. 

Nu har även Jonna skuttat i säng och jag ska också göra mig klar, bära bort disk och lägga tillbaka Lilly i hennes säng och sen sova. 
I morgon vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på mer än att skriva matlista och handlingslista för att förbereda månadens storhandling. 
Jo mem just ja, det är kyrkis i morgon, första för terminen så vi kanske ska pallra oss iväg dit också, får se hur jag mår. 

Men nu sova, det behöver man och jag har blivit lite bättre på att lägga mig före kl 02.00 👍🏻

Kommentarer
Postat av: Gunilla Nilsson

Oj vad jobbigt att få mjölkstockning när du inte är "piggelin" sen tidigare. Hoppas att det går över snabbt. Nu har vi på västkusten fått lite snö så marken är vit i alla fall, vinterkänsla!! Kram på dig

Svar: Faktiskt så verkar det som jag hade tur denna gång, gick över snabbt och fick ingen direkt feber men är fortfarande öm.
Har har vi massor av snö och det är jag tacksam över, skoj att ni också fått lite 😊. Kram tillbaka
Kim Meyer

2018-01-18 @ 10:26:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus