Sista dagen på jullovet...

Ingen blåst och bara några minusgrader, barnen fick så lov att ta på sig sina overaller för att hoppa ut i snödrivorna och leka. De flesta hade inget emot det men det finns ju alltid någon som ska försöka sätta sig emot. 

Jag blev kvar inne längre än jag tänkt, några telefonsamtal att ringa och så en del papper att skriva ut men nu är det i alla fall gjort och jag och Minnah hann i alla fall få 1 timme ute i friska luften. Barnen åkte först snowracer efter skotern och sen madrass, inte bara en madrass och ett barn, inte heller bara två madrasser igen 4 madrasser och 8 barn 😁

Jonna skulle med bussen till Svenstavik 17.40 men den kom aldrig, vi väntade 1 timma, det stor i länstrafikens app att den var försenad men när jag väl fick tag i jouren så sa de att bussen fortfarande var fast mååånga mil härifrån. Bussen utgick från Mora. De hade försökt föreslå att sätta in en annan buss på hitsidan av olyckan men det hade tydligen inte funkat... hade ju varit toppen om de jade fått in en buss extra som utgick från Sveg, bussen skulle ju ändå 10 mil till bara därifrån och jag kan ju tänka mig att det var extra många som skulle med den bussen då alla skolor börjar i morgon.
Vi åkte i alla fall hem igen och hon får åka bussen i morgon bitti, hon ska "jobba" med Momma i morgon, samla in pengar till en skola i Indien. 

De mindre barnen duschades efter middagen, de andra duschade igår. 
I morgon är det skola och dagis igen som vanligt och det kommer att vara jobbigt att kliva upp! I vanliga fall hade det sen kunnat bli en lugn dag hemma med bara Louie och Minnah men vi ska till Svenstavik på BVC och MVC direkt efter dagislämningen. 

(null)
Snökojan under studsmattan 

(null)
Minnah redo för att "gå ut", liggs i vagnen och sova. 
(null)
4 madrasser och 8 passagerare som sjöng hela vägen runt spåret runt huset. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus