Måndag 5 Juni...

Igår skrev jag ett inlägg om vad vi gjort i förrgår men sen hängde sig telefonen när jag skulle ladda upp en bild så då tappade jag lusten att skriva om allt. 

I förrgår som ni var söndag så var vi ute mest hela dagen, jag och Casper sparkade boll, jag tvättade och hängde ute, barnen lekte, cyklade och läste ute, solade lite och Jonna och Meja fick lov att cykla iväg och bada en sväng. 

När vi varit på affären så gick vi förbi svärmor och blev kvar där en stund, blev bjudna på kladdkaka, glass och grädde. Casper hjälpte Tony att skruva lite moped, med bar överkropp och då lyckade solen komma åt ordentligt, en riktigt röd bränna. 

(null)
Minnah undersöker och leker med en kattboll 😊

(null)

Efter middag duschades alla barnen och sen var det dags att sova. 

Igår måndag så hade vi tid för läkarbesök och vaccinering för Minnah kl 10.00, Göran som jobbat natt mötte upp i Svenstavik och passade de 5 barn utöver Minnah som var med i bilen under tiden som jag var inne med Minnah. Hon fick mycket väl godkänt 😊

I söndags blåste det ganska bra ute men var ändå varmt och soligt, igår och idag däremot har det bara varit rund 9 grader och det har blåst massor så vi har bara varit inne. Igår när vi kommit hem från Svenstavik så ville både Theo och Louie gärna leka ute men de fick så lov att vara inne. 

Idag har Göran varit ledig efter en hel helg med jobb, alla barn har varit på skola och dagis förutom Louie och Minnah. 
Minnah tog en väldigt lång tupplur på förmiddagen, den sträckte sig långt över lunchen, vi passade på att äta redan vid 11.00 (som vi iofs brukar göra) när hon ändå sov. 
När vi ätit klart var klockan strax innan 12.00, ny blöja på Louie och av med alla kläder och sen kröp vi alla 3 ner i vår säng och kikade på film, både jag och Göran har varit frusna hela dagen. 
Louie låg och myste, lekte ångvält ibland, men till sist somnade han och vi hann se klart nästan hela filmen innan Minnah vaknade och ville tutta. 

Hämtade barnen på dagis, handlade lite, Göran ville baka en äppelpaj med barnen, inga barn var intresserade så då bakade vi, kan hända att jag råkade typ ta över bakningen utan att jag tänkte på det, jag skulle bara hjälpa lite 🙈. 

Jättegod paj, som mer var som en äppelkaka som vi åt med marsansås efter middagen, korvstroganoff och ris bestod den av. Jag och Göran valde att testa ha matvete till och det var supergott, konsistensen var bäst!

(null)

(null)

Efter middag oxh efterrätt så skuttade jag och Louie in i duschen medan de andra roade sig med att duka av i köket och Göran hängde dagens 3:e tvätt. 

Nu sover de små, de stora ska snart också i säng och sen är denna dag så gott som slut. 
I morgon är det 6 Juni och Sveriges nationaldag 😊




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus