Onsdag... snart kommer påsken...

Igår var det onsdag, Susanne skulle till stan för att följa Tony till sjukhuset så hon skjutsade pojkarna hela vägen till stan. Ninni har ju fyllt år och det var dags att födelsedagsshoppa med farmor så hon hängde också på och även Göran som skulle på personalmöte och kurs med jobbet.
Jag ställde klockan på 05.15 för att väcka dem, fixade varm choklad också och sen gick jag och lade mig en stund igen. 

Towe blev hemma från skolan då hon fortfarande mådde lite dåligt, inte pga att hon kräktes för 2,5 dygn sen utan med för att hon åt så dåligt till middag igår...

Morgonen flöt på bra och jag hann med allt i tid innan det var dags att skjutsa Lilly och Theo till dagis, en snabbis in på Tempo för att köpa enkel lunch också, brukar göra det ibland om det inte blir några rester kvar från dagen innan. 
Jag hittade även då sjukt söta kvistar med små videkissar eller liknande på som jag var tvungen att köpa. 
Beställde även en påsklov blomma i någon form av Göran som ändå var i stan och han kom hem med en jättefin!

När klockan blivit 15.00 var det dags för amnings att sova en stund och jag passade på att ta chansen till en promenad. När hon ätit och var klädd hade klockan hunnit bli 15.30 men iväg kom vi. 
När vi kom hem 1 timma senare så var älsklingen också ute, han hade börjat riva opeln för att börja laga den. Jag var ute och engagerade mig lite, för att få veta hur och vad som är fel, innan jag gick in och lagade mat. 
Under tiden som jag lagade maten kom svärmor och hjälpte Ninni att visa vad hon hade shoppat, den obligatoriska lilla modevisningen. 

Till middag blev det potatisbullar och blodpudding och barnen åt så jag trodde att de skulle explodera! Det gick åt 40 potatisbullar, 24 skivor blodpudding (av 4 mindre blodpuddingar) och 5 paket bacon och då åt inte Casper för han kom med sena bussen. 
När maten var klar så höll Göran fortfarande på i garaget. Jag serverade barnen och sen ropade jag till honom att maten var klar om han ville ha, kah tänkte han kunde gå göra klart det han höll på med innan han skulle äta. 

När alla barnen lagt sig och Minnah somnat så kikade jag och Jonna vidare på serien "Reign"
Vi kikade ända tills jag inte kunde vara vaken längre, Jonna började känns sig lite tussig under eftermiddagen och vi bestämde att hon skulle få vara hemma idag om det inte blev bättre. 

Det var nog det mesta om gårdagen... senare kommer lite om dagen idag. 

(null)

(null)

(null)

(null)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus