Jobb igår och nu ledig helg...

Igår jobbade jag och fick dessutom jobba över då jag tog på mig ett stort jobb som var lite osäkert på hur lång tid det skulle ta, alltid så när man ska ljusa upp ett mörkt hår, men det blev bra till sist 😊. 

Jag såg fram emot en ledig helg men morgonen och förmiddagen kändes tung, sista åren och sista tiden har det hela tiden varit någonting som tar för mycket av min energi (utanför själva familjen) och nu senaste veckorna har små, små saker känts stora och jobbiga. Men det lär gå över...

Göran har ju börjat jobba igen efter sin semester och jobbar alltså de helger jag är ledig. 
Jag och Casper tog med oss några av barnen och åkte för att kika på en bil som Casper blivit erbjuden att ta helt gratis och det blev även att vi med hjälp av Caspers kompis Isak fick hem bilen, han har ju körkort 😊. 

Innan middagen svängde jag ihop ett gäng med chokladbollar, jag rullade själva bollarna men jag fick hjälp av Towe, Ninni och Lilly att rulla dem i pärlsocker och kokos. 

Till middag blev det något så glamoröst som fiskpinnar och mos med grönsaker och hemmagjord remouladsås. 

(null)
Bordet står fortfarande kvar pt detta håll, det funkar fint än så länge 😊. Känns som mer plats och större bord 😍

Disk och det mesta av tvätten är gjord, det ör lugnt och skönt här hemma, Göran är påväg hem från jobbet och jag nattar Theo, Lilly och Louie. Kanske lite väl sent trots att det är helg men så kan det bli ibland när de håller sig både lugna och sysselsatta länge. Chokladbollar och popcorn får vänta tills i morgon eftet frukost men det gör ju inget. 

Eldat har jag också gjort så det enda som ska göras är att en tvätt ska in i torktumlaren när den är klar och sen ska blöjorna tvättas, sen får vi väl se vad kvällen bjuder på. 

Jo just det, under tiden som jag stökade undan i köket efter middagen så var städglada Towe framme och fixade en del, helt på eget initiativ, precis som när hon dammsög köket efter de gjort chokladbollar 😍. 

(null)
Alla skor prydligt på plats, Minnah och Louie river ut allt rätt som det är...
(null)
Även här!
(null)
Bäddade sängar 😊
(null)
Här hade Louie rivit ut precis alla stövlar och kängor innan. 

Minnah har ju börjat gå och hon går mer och mer för varje dag, tyvärr så har hon ju fortsatt avancera i sin klättring också...
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
 Bordet och stolarna har jag nu ställt tillbaka i vårt rum för att minska risken för olyckor. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är så duktig tråkigt med sånt som tar energi från en. De påverkar en även fast man inte vill. Men du ska vara stolt som har en så fin familj . Ha en fin söndag.
/ Maria 😊

Svar: Tack 💕
Kim Meyer

2018-11-18 @ 07:14:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus