Lång jobbvecka...

Nu är jag äntligen ledig i 3 dagar efter att ha jobbar i 5 (torsdag-måndag). 
Medan jag jobbar rullar allt på här hemma, jag åker efter att ha fått upp barnen, sett till att de fått i sig frukost och kommit iväg till bussen och kommer hem när de flesta sover, förutom på helgerna då jag slutar tidigare. 

I söndags hade jag med mig Hilma och Meja som lockade håret på varandra och fick hjälpa till med tvätten (handdukar och klippkappor). De hann även gå lite i affärerna inne på Kärnan som gallerian där salongen ligger heter. 
Vi tog en sväng förbi ICA MAXI på hemvägen då vi helt glömt köpa välling när vi storhandlade, kompletterade med några fler saker vi inte tänkt på att skriva upp på listan. 

Theo, Lilly och Louie som går på dagis/förskolan fick vara hemma idag, Louie har haft feber i helgen, Theo har feber idag och båda har ont i halsen. Lilly såg fin ut i halsen men hade en temp på 37,5 så vi höll henne hemma med för att se om hon kanske också får feber. 

Har hunnit tvätta lite, är inne på maskin nr 2 och har vikt en hög med handdukar som tvättades. 
Har även hunnit ta en välbehövlig dusch så nu känner jag mig lite lättare i kropp, själ och sinne. 

Igår hade jag en extra bra dag på jobbet, inte hela dagen full med kunder men de 3 som jag hade var supernöjda och resultaten blev verkligen toppen! En kund ville ha klipp, färg och kur, nästa folieslingor, klipp, kur och nyansering och så slutligen en herre som bara ville klippa men bokade en kur tills nästa gång. 

Nu är det snart dags för lunch, får se om jag hinner skriva mer ikväll 😊

(null)
Meja lockade Ninnis hår i onsdags 😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus