Ont i munnen... sjukstuga...

Kvällen blev inte alls som planerad, jag blev fast i flera timmar i soffan med Louie som vaknade och besvärades av sina virusblåsor på underläppen, ont när nappen ligger emot. 
Jag antar att han kanske hade ont i halsen också. Gav alvedon supp, de få gånger som jag gett flytande så har han kräkts, även om det var ett bra tag sen. Duttade dock med flytande på själva blåsorna och det verkade bli bättre. 
Efter ca 3 timmar med nästan konstant skrikande och gnällande Louie så somnade han, jag väntade en stund, myste ner mig i soffan med älsklingen ocj somnade så klart till. Gick och lade mig i sängen vid 01.30 och vaknade typ en timma senare av att Louie var igång igen och det hjälpte inte att pappan var där. 
Jag kände mig inte supertrött så jag gick dit, han hade precis lugnat sig, så kom jag och störde, när jag sen skulle gå därifrån så fick jag inte så jag kröp ner under filten med Louie och pappan låg brevid. Jag tänkte att eftersom pappan skulle upp och jobba så kunde jag i alla fall försöka avlösa honom. Vi somnade alla 3 och jag vaknade vid 04.00 igen, stängde av tv:n och gick tillbaka till sängen. 
Minnah vaknade vid 06.00, hon fick nappen och somnade om, en kvart senare klev jag upp och började stöka med frukosten till alla barnen. 

Igår var ju Theo, Lilly och Louie hemma från dagis, i morsen hade både Ninni och Hilma feber och blev hemma, Lilly däremot som var lika pigg och feberfri som igår ville på dagis och så fick det bli. 

Har stökat undan en massa tvätt hela förmiddagen, igår efter middagen sorterade jag upp och delade ut handskar till alla barn, konstaterade att deg behövs nya till de äldre men de kan ha de gamla så länge. 

Har tvättat alla mössor och halsdukar idag och ska börja tvätta undan alla skalkläder, nu är det vinter! -17 grader i morse, brrr

Nu har vi alla fått i oss Lunch, Minnah vaknade precis när alla andra var klara så nu har hon också fått i sig pytt i panna och stekt ägg. 

Älsklingen jobbar natt och kommer inte hem förrän i morgon kväll då det skulle vara möte eller utbildning efter nattpasset. 

(null)
Mycket piggare idag och ingen feber än så länge, bara lite rosslig men det har hon ju varit till och från sen hon föddes ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus