Snart i mål...

Nu så, snart är jag i mål med den här dagen, sitter och nattar de små nu och de större har precis lagt sig, de behövde komma i säng i tid ikväll. 
När jag är klar här så är det Minnahs tur och sista kvar blir Jonna och Meja som jag iofs tror vill lägga sig i tid ikväll de också, tror att så gott som alla barn har en förkylning på gång. 

Jag hade önskat att jag hunnit ta en promenad under dagen men det blev aldrig av, Minnah sov ända tills strax innan 14.00 och när alla barn sen är hemma så finns det att göra så det räcker och blir över. 

Vad gjorde jag då när Minnah sov? Jo när jag och Göran ätit lunch och han åkt för att jobba så satte jag igång med att rensa under soffan där leksaker trängdes med gigantiska dammråttor. Hela nedervåningen förutom badrummet är nu dammsugen. Hade tänkt skura också men det finns ju fler dagar att fylla. 

När alla barn kommit hem så åt vi frukt till mellis och pratade lite om ansvar och städning/ordning. Hilma och Ninni har blivit tillsagda att städa sitt rum i över 1 vecka nu men det har inte gjorts. Vi skrev en lista på vad som behövde göras idag, stora så väl som små saker och det mesta på listan är struket, övervåningen är städad och trappan ner med. 

Jag har hunnit med att tvätta lite också, vikt tvätt så nu är det bara att sortera upp allt som är kvar. 
Jag tänker att av mina 3 dagar ledigt så ju fortare jag får undan det som ska göras desto mer kan jag chilla sista lediga dagen 😊. 

Meja lagade middag idag, hon ville ha pasta med sås och såsen skulle hon experimentera med, alltså krydda och smaka av tills hon var nöjd. Alla åt och blev mätta och glada. 

Fick hem en påminnelse om att Casper tagit skolfoto så jag gick in och kikade, det var ett klassfoton. Är osäker på om vi ska köpa det så jag sparade en "kopia"  i telefonen. Framtida rörmokare 😊 och Casper har på sig ett av sina favoritplagg som är en orange jacka som påminner om en gammal HellyHansen. Han har till och med köpt så han har två 😍

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus