Vilken natt!!!...

Natten till idag sov jag max 3 timmar och så upp och jobba på det! Kan meddela att jag är både trött och grinig nu, känner mig hungrig fastän jag nyss ätit och har en lätt huvudvärk. 

Minnah nattade jag då jag kom hem strax efter middagen men hon vaknade när vi skulle lägga oss vid 00.00 tiden och sen som ade hon inte riktigt förrän efter 03.00... hon hade rethosta som inte gav sig, sån halvslemmig som gör att det rosslar lagomt gosigt... nä fy...

Inte nog med att hon var vaken så vaknade både Lilly och Louie och kom till oss och det blev trångt såklart och när Minnah äntligen som ade mellan Lilly och Louie så lade jag nig ihopsurrad i fotändan. Göran som delvis valde att inte sova natten till igår sov som en stock. 
Vid 04.00 tiden då Louie legat en stund med mig i fotändan och jag med hela benen utanför sängen så smög jag iväg till de små barnens säng där bara Theo sov... fick sova typ 2 timmar där i alla fall. 

Minnah hade somnat till strax innan middagen var pigg och vaken när jag kom hen strax innan 21.00 har precis nattat henna och hoppas verkligen att alla får sova bra natten som kommer. 

Nu är jag ledig ända tills på fredag och då jobbar jag bara den dagen och sen är jag ledig igen. 

(null)
Hjortronen på gröten i morse kanske hjälpte mig att klara mig igenom dagen idag 😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus