Vintern är påväg...

Vardagen rullar på, tiden går superfort och snart är det jul!
Första snön har kommitté och smält bort men ännu så ligger det snöknölsr kvar efter vägarna sen det skottades. Undrar just vad det blir för snömängd i vinter? 🤔 förra vintern var det ju SJUKT MYCKET SNÖ!!! Och året innan det var det väldigt halt minns jag. 

Barnen har haft Novemberlov och vi har hunnit plocka fram alla vinterkläder, inte delat ut alla mössor, vantar, halsdukar och tjocksockar än men de finns inne i alla fall. Skor och kläder fanns till alla förutom Jonna som behöver skor så det ska fixas. 

I och med att jag börjat jobba igen så har det blivit lite mindre tid för allt, både promenader, träning, handarbete och blogg men jag ska försöka uppdatera oftare och kanske kortare inlägg, det måste ju i alla fall vara bättre än ingenting?

Göran har haft semester nu i snart 5 veckor så han har funnits hemma hela tiden och fet har varit skönt, främst för barnen tror jag men också för mig som inte behövt vara ensam med barnen speciellt ofta. Han börjat jobba igen om en vecka tror jag och jobbar då bara några veckor, typ 2, innan han ska vara pappaledig hela December! 
Vi sammanställde våra scheman/arbetsdagar i Januari och vi kommer att ha 3 hela dagar lediga tillsammans på hela månaden 😳, men barnen har alltid en förälder hemma. 

Vi har ju i flera år känt i perioder att vi vill flytta men nu känns det verkligen som att det skulle underlätta att bo närmare stan då vi båda jobbar där men dessvärre så är det inte helt lätt att sälja hus här i Rätan och absolut inge lätt att få huslån när man som vi har många barn trots att inkomsterna är nog. De räknar på kalkyler där man ska ha visst mycket över/månad och barn osv. 
Vi kikade på ett hus i stan, ett hus som vi sett på nätet och som råkade ha en extra visning få vi var i stan. 
Huset är helt perfekt! 9 rum och kök, helrenoverat, bergvärme och 4 våningar inklusive källare och vindsvåning och upp emot 400m3 om jag inte minns fel. Men 4,3 miljoner är mycket pengar för oss även om huset absolut är värt den summan om inte mer. 

Hur mår vi då? Jo vi mår nog rätt bra, inte så mycket att klaga på egentligen men jag har nog varit ganska svajig i mina känslor då det hänt många små saker över en tid som gjort mig ledsen, arg, besviken, förvånad osv men jag tror att det är påväg åt rätt håll. 

Igår var det dags för skola igen och jag jobbade, idag var det även dags för dagis/förskola och jag passade på att ta reda pl alla pant och insamling innan jag handlade efter att ha lämnat barnen. 

Med hösten/vintern så kommer även mitt sug efter att sticka och virka så jag har ett projekt med mormorsrutor på gång och har hunnit sticka en fin hjälmmössa förra vecka.  

Göran ska vara tidigt i stan i morgon på utbildning med jobbet så han åkte in redan ikväll då han ändå behövde hjälpa Caspers kompis med bilen så nu när alla barn är nattade och Jonna sover borta så sitter jag och Meja i soffan och virkar, mysigt 😍

Jonna är hos Melvin för de firar 2 månader tillsammans idag 💕 grattis till er. 

Nu virka lite till innan sängen väntar. 

(null)

(null)

(null)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är så duktig på att virka😊önskar att jag med kunde.

Svar: Åh det är egentligen inte så svårt, många som lär sig vis youtube 😊. Pröva med lite grövre garn och nål till att börja med 👍🏻
Kim Meyer

2018-11-09 @ 19:00:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus