Veckorna rullar på...

Nu är jag inne på min 4:e jobbvecka och det känns fortfarande som att jag nyss började, men det går bra och det är roligt att vara tillbaka, igår hade jag nog en av mina bästa dagar men supergod kunder och allt flöt på sååå bra. 

Idag är jag ledig efter 4 dagars jobb och jag har tagit det ganska lugnt, promenad efter lunch med Minnah och Louie i vagnen och sen hämta barnen på dagis som för övrigt åkte skolbussen hem. 
Sen har vi ätit mellis, diskuterat högt och lågt om skola, vänner och annat som kommer emellan i livet och såklart en del gnabb syskonen emellan. 

Middag blev det tillslut och sen var det läggdags och så småningom somnade de alla och lugnet lade sig. 

Jag har börjat fundera rejält mycket på hur, när och var vi skulle kunna flytta oss närmare staden, känns ju lite dumt att bo här (10 mil bort) när vi båda jobbar i stan och Casper går skola där. 
Jag har stora drömmar men vi får väl se vad det kan räcka till i slutändan och villa knep och råd vi han använda oss av. 

Göran jobbade eftermiddag/kväll idag och börjar tidigt i morgon bitti så han stannade och ska sova på soffan i lägenheten i natt. I morgon har han p-möte och sen jobb, jobbar även natten så på torsdag ska jag och barnen åka och möta upp honom på vägen till jobbet, lite trixigt men allt går!

Igår när jag skjutsade hem en kollega efter jobbet så var jag tvungen att snabbt hälsa på en fin, gammal vän när jag ändå var där och det blev mycket uppskattat ❤️. 

Nu ska jag efter att ha drömt mig bort bland husen på hemnet, göra mig klar för sängen och försöka få mig några timmars sömn. 

(null)
Så underbara färger!!! Från promenaden idag 😍

(null)

(null)
En av mina kunder från gårdagen, en riktig makeover 😃


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus