Att jobba igen!

Det har hängt i luften lite hela sommaren att jag ska börja jobba nu i höst, tanken var att jag skulle börja lite smått i september men jag hade inte tagit tag i att bestämma något pga att det var så mycket med allt möjligt i Augusti, bröllop och skolstart bland annat.
 
Min chef har vetat av lite hur jag har tänkt men det har även varit mycket på jobbat för henne och lite planering om hur jag ska jobba för att få hop mina timmar och ändå följa systemet så mycket som möjligt. Lite svårt att planera och få det att fungera med Görans schema också och det faktum att vi båda jobbar i stan och har långt att åka gör det ju ännu lite knepigt.
I alla fall så lyckades vi pussla ihop ett schema som blev på 65% istället för 60% som förut men det känns bra och jag kommer att jobba 3 dagar ena veckan och 4 dagar den andra. Det lite tråkiga är ju att jag kommer att jobba när Göran är ledig och tvärt om men det får vara så nu i början då Minnah är för liten för att börja på dagis ännu.
 
I alla fall så blev det så att jag började några dagar efter att vi bestämt, Hade tänkt mitten på månaden, skulle vara den 14/9 men började redan i måndags så att timmarna skulle stämma den veckan och det kändes bra, var med på månadsmötet fredagen veckan innan och fick en massa bra info om vilka som jobbar nu och hur allt är upplagt och fungerar, lite ändringar har skett under nya året.
Mitt nya schema matchade nästan precis med hur Göran hade lagt sitt, fick byta en dag vilket resulterar i att jag kommer att jobba 5 dagar denna vecka och bara 2 dagar nästa vecka.
De dagar som Göran har jobbat natt och jag ska jobba samma morgon som han går av får jag packa med mig de mindre barnen i bilen och möta honom efter vägen då vi byter bil och han får med sig barnen hem igen. Blir kanske lite sent till dagislämning men det får vara så ett tag innan Minnah är stor nog att börja dagis som sagt.
 
Minnah är ju bara 10 månader än så länge och jag ammar henna fortfanade men mest morgon och kväll och hon är i goda händer hemma så jag känner mig trygg även om det känns i hjärtat att vara utan hennes närhet en hel lååång dag.
 
Första dagen var nervös men det gick bra, hade inte fullsmockat med kunder tack och lov men de 6 kunder jag hade blev nöjda och glada (vad jag vet) och jag sålde 6 produkter och en extra behandling, det är enligt mig en bra start i alla fall. I morgon är det dags igen och det känns också lite pirrigt men kul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus