Veckan hittills...

Förra helgen jobbade jag + måndagen. Var ganska trött efter 4 dagars intensivt jobb. 

Tisdag var vi mest bara hemma, jag försökte plocka lite, vi möblerade också om lite på övervåningen, flyttade så att Hilma och Towe får dela rum och Ninni fick flytta ner tills vidare, hon har en tendens att inte kunna låta bli de andras grejer tyvärr. 

Onsdag var vi till stan en sväng efter bvc med Lilly, skjutsade in Casper, fixk tillbaka bår S-max i väntan på delar och handlade lite kläder till Casper. Lillys r superglad över att få äta hamburgare på Sibylla. 
Eftet middagen fixade vi i ordning det sista på övervåningen så nu är det så gott som klart. 

(null)

(null)

Torsdag och jobb för mig, började 09.00 med 1 timmas städ och sen jobb till 19.00, hann blir 19.30 innan jag kom därifrån. 
Det var tänkt att jag skulle sova i stan hos Casper men jag kände mig orolig i magen och åkte hem, i efterhand så berodde det säkert på att jag inte åt någon riktig lunch utan en banan och kvarg. 
På vägen hem var vägen helt bar, temperaturen var +13 grader och strax hitanför Åsarna så blir det plötsligt spårigt, massor av snö som föll i enorma flingor och 0 grader!!! Blev att sakta ner rejält och köra 70km/h resten av vägen hem. På gården låt nästan 10 cm töslaskig snö. 

(null)
Alltid svårt att fånga snöfall på bild 🤔

Idag Fredag mådde magen bra och jag åkte mot jobb, möte från 09.00 och sen jobb till 19.00. 
Åkte förbi Ica Maxi för att handla lite innan hemfärd och stannade även och tankade. 
Zigzagade mellan en hjord renar på vägen hem också och det gick som tur var bra, mötte en bil precis, inget helljus och väldigt dunkelt ljus... renarna är överallt såhär års. 

Fick jättegod korvgryta till middag så nu är jag mätt i magen. 
Jag är ledig och Göran jobbar i helgen, sen jobbar jag måndag och har sen 3 dagars ledigt innan jag jobbar 4 dagar i följd sen 😅


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus