Ibland tjafsar man, det är mänskligt...

Alla skolbarn på Rätans skola skulle på utflykt till skolskogen idag och igår bakade både Melvin och Meja så de hade fika att ta med sig. 
Alla i årskurs mellan 2-5 fick cykla om de ville och härifrån var det Towe och Melvin som valde att göra det. 

Skolbarnen gick till bussen, jag stökade undan i köket och sen klädde vi de 3 barn som fortfarande var hemma och sen lekte de lite och såg på tv tills det var dags att åka till dagis. 

När vi lämnat på dagis så åkte vi till Åsarna ich hämtade paket med underkläder som vi beställt och sen blev det raka vägen hem och börja tvätta, men först var jag tvungen att vänta på att den tvätt som redan var i maskinen blev klar. 

Under tiden skrev jag ut lite kvitton på arbetskläder och även lönespecifikationer som ska lämnas in inför ansökan om föräldrapenning.
Klockan gick och det blev daga för lunch. 

Efter lunch var det dags för Minnah att sova och jag bpde hängde och vek undan lite tvätt under tiden som Göran kikade lite efter vinterdäck som vi kommer att behöva till den stora bilen inför vintern då det inte följde med några när vi köpte den. 
Sen blev det lite stickning i soffan innan skolbarnen så småningom kom hem och det var dags att hämta barn på dagis. 
Göran hämtade Casper vid bussen när han ändå hämtade på dagis, han ville hem och hämta bilen så att han kan åka hem direkt efter att de slutar skolan i morgon och  slipper vänta på någon buss. 

Eftermiddagen kändes lugn men blev inte den bästa... vissa saker i vårt liv ser vi väldigt annorlunda på och anser olika men ändå lika men så uppstår det heta diskussioner och det är aldrig roligt att vara osams men ibland behöver luften rensas också. 
Barnen hörde att vi diskuterade och höjde rösterna mot varandra och undrade så klart vad som hände men höll sig lite på sidan av... alla grälar vi ibland och det behövs och jag anser att det inte gör något att barnen får se att även vuxna kan tjafsa och sen bli sams men såklart under kontroll så att det inte spårar ur. 
Vad tycker ni? Ska man bara tjafsa och bråka när barnen inte ser? Eller är det som jag tycker nyttigt för dem att se att man kan vara osams och sen bli sams igen? 

Vi skulle äta middag hos Susanne och Patrik vid 18.00. Vi diskuterade och pratade fortfarande när det var dags att gå dit så barnen klädde på sig och gick och vi kom hand i hand en stund efteråt. 
Utan att gå in på detaljer så handlade det mest om mitt jobb, ett ganska infekterat ämne som vi i perioder har många diskussioner om. 
Att jag har alla dessa gravidhormoner i kroppen gör ju att jag är extra känslig och reagerar därefter. 

Nu är vi hemma och barnen sover sen en stund tillbaka, Casper åkte ju tillbaka till stan efter middagen och Jonna sitter fortfarande uppe med oss. 

Jag bör väl snart duscha och göra mig klar för att sova, lika bra att försöka få så mycket sömn som möjligt då jag ska upp och jobba i morgon och ytterligare 4 dagar efter det. 

Önskar alla en trevlig helg ❤️

Fick bilder från en lärare idag när barnen var i skolskogen 😊 

(null)
Ninni kikar på småkryp 

(null)
Theo klättrande på stenar som vanligt, tänk att han har börjat förskoleklass nu! 🙈

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycker det bara är bra att barnen ser sina föräldrar diskutera och bli oense, det är ju bara mänskligt!

Svar: Ja precis 😊
Kimsan

2019-08-30 @ 21:27:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus