Sommarvärmen dröjer sig kvar...

Inte sovit speciellt bra i natt, somnade sent, vaknade 03.30 av att Minnah drömt och blev väldigt ledsen, var lugn så länge jag satt bredvid hennes säng men jag var sååå kissnödig... därför när jag försökte smyga därifrån so ställde hon sig upp och jag tog ett beslut som jag kanske får ångra, jag lade henne i vår säng! Jag sa att jag skulle kissa och hon låg kvar bredvid pappan, sen fick hol sova kvar hos oss, men det tog ganska länge innan hon somnade och strax efter 05.00 behövde hunden ut och Ninni vaknade så hon lade sig i soffan. Sen hann jag knappt somna innan Meja skrev sms, de kliver upp strax efter 06.00 och jag närmare 06.30 tydligen... så ja en aning trött idag. 

När morgonbestyren var avklarade och barnen redan var på skolan så tog vi andra en promenad för att hämta ut ett par byxor som jag beställt, de kom till macken. Sen förbi Tempo på vägen hem, handla till dagens middag som blev korvgryta. 
Louie och Minnah åkte vagn större delen av vägen, Lilly både gick och åkte stepbräda men bytte även med Louie på vägen hem så han fixk stå på brädan och hon åkte vagn. 
Älsklingen hade den minsta familjemedlemmen i koppel, Tyra skulle ju såklart också med på promenad. 

Förberedde middagen innan lunch, sen efter att vi ätit lunch så skulle Minnah sova och Louie och Lilly lekte både inne och ute, jag slappade med stickning och ljudbok i soffan en stund då de såg på "Lotta på Bråkmakargatan" sen gick jag också ut, 24 grader varmt ute och en gnutta kvavt, som att regnet var påväg och senare så föll en skur. 

Det blev bestämt att vi i morgon ska äta middag hemma hos Susanne och Patrik, grillat tror jag det blir. 

När skolbarnen kommit hem så blev det en minisalong här ute. Theo ville snagga sig och Louie med, sist ville Ninni göra en "sidecut" och Lilly ville toppa sig. Lika bra att köra på!
Jag är ju inte jätte nöjd över att pojkarna ville ha maskin över hela huvudet men jag tog i alla fall en längre längd uppepå och betydligt kortare på sidorna, blir "lite" mer frisyr då, i alla fall när det börjat växa lite, men viktigast att de är nöjda ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

För övrigt så var det som rubriken säger väldigt varmt och skönt, 24 grader trots att det inte var stekande sol. 

Minnah älskar också att vara ute och leka. 

(null)
Stenar kan vara skoj...

(null)
Louie älskar traktorn och en plastpåse på ratten blev tydligen bra, ett tag...

(null)
Åka dockvagn funkar ju...

(null)
Idag fick jag även tummen ur att ta en ny bild på mig och magen, det är ju bara ca 7 veckor kvar nu ❤️

(null)
Stor, men inte lika stor som sist, inte än i alla fall, vecka 32+5 idag. 

I morgon blir det dagis/förskola för Lilly ich Louie. Jag, Göran och Minnah ska nog ta en sväng till Åsarna för att hämta ut paket, har beställt och uppdaterat barnens strumpor, kalsonger och trosor. 

Kanske blir en sväng till Svenstavik med när vi ändå åker, men efter i morgon är det 4 dagars jobb som sagt så jag ska försöka vila lite också. 
Som nu tänker jag slå mig ner i soffan och bli kvar där tills det är dags att sova 😊









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus