Sovrummet...

Som jag skrev tidigare så tog vi återigen tillbaka det större sovrummet som vårt, testade att de mindre barnen skulle få ha det men set stökades mest ut en massa saker bara för att, det hoppades i sängarna och nattningarna gick inte så bra + att Minnah som också sov där inne med dem var tvungen att vänta tills de somnat innan hon kunder lägga sig. Nu sover hon kvar i vårt rum och då kan vi natta henne tidigare än som varit och det begövs med tanke på att hon bara sover 1 gång/dag nu och vi åter ska in i rutiner med tidigare morgnar, även om det inte direkt varit sovmorgon på sommarlovet...
 
Ny sänggavel,  2 spjälsängar, flytt av kallaxhyllor så de får hänga under tv:n, skåpluckor till dessa samt fåtöljen med tillhörande fotpall och den stora korgen som ropades in på auktionen. Massor av grå nyanser och så några färgklickar här och var samt en massa fjärilar och jag älskar det.
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna tog jag så fort det mesta var på plats, inga perfekta och arrangerade bilder men verkligheten är ju inte perfekt så detta får helt enkelt duga och är ju närmast sanningen. Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jättefint o mysigt 😊

2019-08-24 @ 21:47:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus