3-4 December

Igår var det tisdag, Louie åkte till förskolan och Lilly var hemma, mycket piggare och knappt någon feber men ändå inte helt bra. 

Inget speciellt hände egentligen denna dag förutom sånt som görs i stort sett dagligen som tvätt, disk, matlagning, eldning och annat. 
Hämtade iofs Ninni på skolan som mådde illa och tog då med mig insamlingen på en gång, den svämmade verkligen över!
Dane gick i ett och jag gjorde något hela tiden, men ingen stress så det var i alla falla skönt. 

På eftermiddagen kom Casper hem, han hade med sig 3 overaller som kan hämtat åt mig på 2 olika ställen i stan och så sist med absolut ingen minst 3 kasst med kläder till Noah som en väldigt generös och snäll människa skänkt oss ❤️ Tack snälla Maria för kläderna och Tack fina Kerstin som tog dem med upp till Jämtland 🥰. 
Stor tack även till Casper som varit snäll och åkt ärenden åt mig ❤️. 

Idag, onsdag, Lilly var så pass pigg på eftermiddagen igår och ingen feber så hon fick välja om hon ville och orkade till förskolan idag och det ville hon. 
Jonna har varit hemma från skolan idag, huvudvärk och tussig, tanken är att hon ska gå på skolan i morgon om huvudet känns bättre, men troligen är febern påväg. 
Göran har haft möte hela dagen och ska jobba natten. 

Hemgjord potatismos, korv och kokta grönsaker åt vi till middag, Hilma och Jag skalade potatisen och Towe delade.

Disken är fixad, elda har jag inte gjort ännu men nu sover de små och de större har gått ut till sig. Så bara att elda och natta Minnah kvar innan jag och Jonna ska krypa upp i soffan och kika på en film, om vi hittar någon. 

Jag är så tacksam över att de äldre barnen så villigt och ofta spontant hjälper till med lite olika bestyr här hemma. Lite disk, tvätt, mat, sopor, promenad med hunden, hjälpa syskonen, plocka leksaker, byta blöja på Noah och mysa med honom.  Det underlättar extra mycket när jag är ensam hemma med dem alla och jag får lite extra tid med dem alla när vi hjälps åt och så vet de ju att det blir mer tid över till annat om man hjälps åt och får saker och ting gjort snabbt och smidigt. 
Meja är en hejare på att byta blöja på Noah tex. 

(null)
❤️❤️❤️

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jättebra när barnen kan hjälpa till😊
Trodde att det va du på bilden först så lik din dotter är dig❤️

Svar: Ja absolut! De har så mycket gratis sen då de ska klara sig på egen hand då, allt kommer att komma så naturligt 😊
Kim Meyer

2019-12-04 @ 20:17:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus