Julen 2019!!!

Jag var ju som sagt uppe rätt tidigt ändå och satte igång tomtegröten på julaftons morgon och sen tänkte jag lägga mig en stund igen under tiden som den blev klar, men det blir ju sällan som man har tänkt...
Jag blev sittande med de mindre barnen i soffan framför julkalendern istället och vi såg inte bara dagen avsnitt utan några dagar bakåt i tiden också då just de mindre barnen missat dem. 

(null)
Mysigt med mys i soffan också ❤️

(null)
Alla samlade och ihopträngda vid grötfrukosten på julaftons morgon, vi äter de flesta måltiderna tillsammans hela familjen, i alla fall de som är hemma just då. 

Efter frukost samlades alla i soffan för att se på film under tiden som jag först röjde i köket och sen tog upp Noah och klädde honom. 
Hade tänkt mig att ta en bild på alla barn framför julgranen men jag insåg när jag såg alla i soffan att det skulle bli svårt, granen skulle ju knappt synas och alla skulle inte få plats...

(null)
Så det blev helt enkelt en bild på alla just där i soffan ❤️

(null)
Meja, Casper och Noah ❤️

(null)
Lilly, Jonna och Ninni ❤️

(null)
Melvin, Towe och Tyra ❤️

(null)
Theo, Göran, Louie och Hilma ❤️

(null)
Minnah ❤️

(null)
Några ville i alla fall ta kort framför granen, för Lilly var det noga med att hon skulle sitta på golvet med klänningskjolen utspridd omkring sig ❤️ 

Blev inte några fler kort tagna denna dagen, jag filmade julklappsöppningen som  tog i alla fall 1,5 timma även om de flesta bara hade ett varsitt paket, Ninni och neråt hade ca 3 paket var, men det ska ju läsas och delas ut också 😊. 

När filmen var slut som alla kikade på så hade vi ungefär 1 timma på oss innan Kalle började så då förberedde vi lite i köket. 
Hela familjen kikade på Kalle, Minnah var nog den enda som inte satt stilla hela tiden och Noah han sov. 
Efter Kalle så åt vi mat, fikade undan och den öppnade vi alla klapparna. 
Barnen var nöjda även om de inte alls fick det som fanns på önskelistorna, bara vissa av sakerna. 

Juldagen blev ganska lugn, vi klev upp och gick ut med hunden, men sen myste vi ner oss i sängen lite extra länge, barnen både myste med oss och kikade på tv eller lekte. 
Jag lät Noah ligga i bara blöjan intill mig och amma och sen sov han så i minst 2 timmar innan det var hög tid att kliva upp och fixa något att äta till oss alla. 

(null)

(null)
Så underbart mysigt 
❤️❤️❤️

När alla var mätta och belåtna så klädde vi på oss och gick ut, alla gick ut, till och med Noah sov ute i vagnen en stund när vi åkte på madrasser och hade kul. 
Göran hade lånat fyrhjulingen av svörföräldrarna för att skotta gården och passade på att dra oss på madrasserna efter den också. 

(null)

(null)

(null)

Susanne, Patrik och Tony var i Norge över julen och Meja, Melvin, Hilma och Towe var hundvakter. De sov där från söndag kväll till torsdag, åt frukost där sen gick de hem en sväng, åt middag hemma och gick tillbaka. Däremellan var de dit och tog ut hundarna och några av dagarna så var de där mest hela tiden. Var bara på julafton som de mest var hemma. 

(null)
Noah fick sig ett babygym i julklapp, han har bara hunnit testa det några tillfällen och verkar gilla det men tröttnar efter en stund. 

Nu verkar det som att alla barnen somnat, som jag skrev i föregående inlägg så är nattningarna allt annat än smidiga nu och kvällarna blir inte alltid så roliga. 
Hilma och Towe gör slime i köket och Jonna, Meja och Melvin spelar tv-spel i vardagsrummet. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus