Lördag med lite städ...

Det brukar vara söndagar som ä mina sämre dagar men även lördagar... tydligen...

Frukosten blev senare än jag tänkt, Göran och barnen började städa i vardagsrummet, plocka av och rensa på hyllan som allt småplock hamnar på osv. Jag hjälpte till och vi dammtorkade tavlor, hyllor och lister, drog fram soffan och tog reda på alla leksaker som hamnat under mm. Sist dammsögs golvet och skuttades sen med moppen. 

Senare efter ammning tog jag köket, även dopskålen under bänken fick sig en rejäl omgång, tänk att det ska vara så svårt att torka upp ifall man spiller... tog både före och efter-bild som jag ska visa barnen så kanske de ser hur hemskt det blir om man bara låter det vara. Skåpen är gamla och slitna så smutsen liksom smälter in men man stor skillnad såhär direkt efteråt.

(null)

(null)
 
Önskar mig ett nytt kök någon gång men det lär dröja, det vi har är funktionellt och lika mycket för trångt nu som det skulle bli om vi gjorde om... därför är det bättre att vänta tills vi kan göra om så vi kanske får det större i samma veva. 

Göran och Casper åkte till Svenstavik och handlade på eftermiddagen och jag städade klart köket. Lilly och Ninni dammtorkade i vårt rum och jag började sen med middagen. Dock fick Jonna ta över så Noah behövde lite mammanärhet och tutte för att kunna somna, han var väldigt trött. 

Lugnet har nu börjat lägga sig och jag känner att jag kan pusta ut, i morgon är det som sagt söndag och jag hoppas att alla är på bättre humör då, julen närmar sig och jag vill kunna njuta lite av att förbereda den. 

Det får räcka för idag...

Kommentarer
Postat av: Emma

Vad har hänt med Mysan?

Svar: Vi vet inte riktigt än, men troligtvis dig hon i sömnen 😢
Kim Meyer

2019-12-16 @ 21:45:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus