Minnah & Noah

Grötfrukost med 1:a adventsljuset tänt, alltid lika mysigt 🤗 

(null)

Lilly fick feber i går och i natt har hon varit stekhet, hon fick Alvedon sent igår kväll men sov halva natten hos mig i sängen, Göran blev kvar på soffan. Jag lade mig inte förrän 01.30 ca, då först var det lugnt och jag kunde släppa mina funderingar och lägga mig och sova. 
Lilly hade även hög feber i morse men lyckades få i sig lite gröt ändå. 

Efter frukost kikade barnen på andra avsnittet av julkalendern och efter det bäddade Lilly nervsignaler i vår säng och kikade på film. De andra såg film i soffan. 

Vid 10.00 fick de lite frukt och 11.30 åt vi lunch, efter att Theo och Louie försökt städa upp leksakerna i rummet i nästan 1 hel timma... ni kan ju gissa er till att de inte städade speciellt mycket...
Efter lunchen lade jag Minnah i vagnen och pojkarna fortsatte städa, vi hade bestämt att denimet fick göra något annat innan de städat klart på rummet och vid 13.00 tiden var det klart...

Jag gick runt hela förmiddagen och fixade med lite av varje mellan amning och blöjbyten, hann inte sitta stilla så mycket efter lunch heller men har samtidigt inte stressat. 

Meja och Hilma lagade middag, fiskpinnar och mos, stekte även upp all potatis som var kvar sen i lördags, slänga mat är väldigt onödigt. 
Det blev sen lite efterrätt i form av chokladpudding, Jonna vispade ihop den i lördags men vi åt inget förrän igår kväll och det blev massor kvar, så efterrätt om en måndag kan man också få ibland. 

I morgon är det tisdag och i vanliga fall förskola för Lilly och Louie men det lär vara bli Louie som ska dit, om han inte blir sjuk han med, men det verkar inte som så, lite snorig är han men pigg och ingen feber, men vi får se. 

Minnah har senaste dagarna velat hålla Noah, ha honom i knät och gosa. Första gången de träffade varandra, när de hälsade på på BB så ville hon knappt se på honom... men nu så lyser det av sån kärlek när hon har honom i sin lilla famn ❤️.

(null)
Hon tycker även att han kan få suga på hennes tutte men det funkar ju inte riktigt men tanken var ju fin ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus