10 Februari... söndag...

Älsklingen var hemma från jobbet, när delar av familjen har magsjuka och han är oroligt magen så är det klokt att inte vara på jobbet, speciellt då han jobbar med människor. Han sov dock i stan hos Casper i natt så han kom hem på förmiddagen. 
Själv känner jag mig bättre i magen. 

Jag gjorde frukost till barnen, kände mig lite olustig i magen, det som nu är borta. Jonna och Meja tog på sig att servera frukosten till syskonen och jag lade mig på sängen och vilade en stund när Minnah, dom redan ätit frukost skulle sova. 
När de ätit plockade några undan i köket och Jonna hjälpte de små att komma igång med lek eller annat. Det var väldigt lugnt en bra stund måste jag säga. 
När älsklingen kom hem klev jag upp, vi åt smörgåsar och drack te, Minnah hade också vaknat och fick en smörgås hon också. 

Det var bara -5 grader ute och sol så vi meddelade alla att vi skulle gå ut, Göran gick ut först och började skotta, Jonna hjälpte mig att klä de små. 
Minnah som nyss sovit skulle ju inte sova ännu på ett tag så hon fick på sig overall och skor så hon kunde gå omkring lite och åka pulka, första gången hon går utomhus själv och det såg lite svårt ut i vinterskor dessutom men hon klarade det. 
Efter max en timma gav hon upp och det var dags att sova, byta om och lägga sig i vagnen och ut igen. 
När jag lagt henne i vagnen så hjälpte jag barnen att köra in lite ved. 

(null)

(null)

Jag gjorde upp en liten eld som vi grillade/stekte korv på och åt som sen lunch, efter det så var de flesta lite smått frusna och redo att gå in, vi hade ju ändå varit ute i någon timma vid det laget. 

(null)

(null)

(null)

Nästkommande timmar tog vi det ganska lugnt allihopa innan jag tog min samlade energi och gjorde ett sista ryck med att fixa middag och få barnen att duscha i tur och ordning, elda gjorde jag också då varmvattnet från elberedareb sällan räcker till alla. Jag och Jonna ville också kunna duscha i varmvatten senare. 

När alla små lagt sig och jag och Jonna också duschat spelade Jonna och Meja lite kort, älsklingen passade på att kika några klipp på datorn och jag dukade fram lite gott att äta. Hade ju inte blivit något tidigare under helgen då det varit lite si och så med några magar men det verkade nu som att allt börjat lugna sig. 

Vi åt gott, kikade på litervis varje på tv:n och till sist fick Jonna och Meja ut och lade sig, vi satt uppe en stund till vi somnade båda två, älsklingen rätt hårt och jag satt och nickade, tänkte varje gång jag vaknade till att jag borde lägga mig men kom liksom inte iväg förrän efter en timma eller så 😅

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus