12 Februari... lång promenad...

En delvis intensiv morgon som jag klarade utan att tappa tålamodet, helt i alla fall. Det är så jobbigt mär de bara väntar att få åka till förskolan och klockan går sakta. Det som jag blev mest irriterad över idag, och många andra dagar, är att de inte kan låta Minnah vara trots att hon högljutt säger ifrån! Hur svårt är det egentligen att förstå!? Fast hon är väl för söt för dem att motstå antar jag, hon trollbinder oss alla vår lilla minsting ❤️

Packade med mig insamlingen i bilen innan vi åkte mot förskolan, pantade burkar/flaskor och handlade på vägen hem och glömde såklart att lämna insamlingen så det var bara att sätta sig och åka igen, tur Minnah hade bra tålamod med mig. 

När vi kom hem igen hade pappan vaknat, Minnah hade på sig ena Lillys känga och stapplade runt och läste en bok, hon är som sagt för söt ❤️
Ganska snart åt vi lunch, hon åt inte jätte bra och fick en banan också. Hon hade under tiden pappan plockade fram lunchen i kylen lyckats sno åt sig en chokladboll som barnen bakat igår och hon fick en till sen innan det var dags att byta blöja och sen sova. 

Jag kläder henne och bäddade ner henne i vagnen, tänkte gå en promenad med henne.
När jag fått på mig mina kläder sov hon redan så jag stoppade ner barnvakten, ställde henne ute i carporten och tog en löng promenad utan vagn, pappan stannade hemma. 

Nu är jag tillbaka efter 8km och ljudboken är slut, det slutade bra! Nu har jag letat reda på en ny av samma författade "Simons Ahrnstedt". 

Sitter uppkrupen i soffan, värmer mig lite, äter apelsin och lite nötter, dricker en mycket svag kaffedryck med kakao och mandelmjölk för att få upp värmen och lite extra energi för det är snart dags för alla barn att komma hem. 

Jag har redan bestämt vad jag ska laga till middag och tvätt finns i både tvättmaskinen och torktumlaren, en lugn dag med lite måsten som på ett sätt sköter sig mest själv. 

(null)

(null)
Hann knappt in efter lämning på förskolan innan hon hittade en bok ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus