14 Februari, alla hjärtans dag <3

Va hade pratat redan om att vi kanske kanske skulle åka till stan en sväng denna dag, behövde handla  grejer till vår grind som vi köpte för ett bra tag sen men som vi inte satt upp, den är lite för smal så vi måste köpa till en förlängning...
 
Vi lämnade barnen på förskolan och sen åkte vi, Jonna hörde av sig, hon hade ont i huvudet och kände sig inte så pigg så vi hämtade upp henne efter vägen.
 
Vi handlade det vi skulle, och åt lunch innan vi åkte hem igen, 5 timmar går ganska så fort och vid 14.00 behövde vi vara hemma igen för att hämta barnen på förskolan + att skolbarnen kommer hem då också.
Vi stannade i Svenstavik och sprang in en snabbis på Dollar Store också.
 
Vi kom hem vid 13.30 ca, under tiden vi var på Dollar Store fick jag ett glädjande och pirrande sms som betydde att när vi kom hem skulle Jonna behöva vara lite barnvakt tillsammans med Meja, jag och Göran plockade med oss Theo och åkte på ett litet uppdrag/äventyr som jag kommer att skriva mer om en annan dag.
 
Fast egentligen så kan jag ju skriva det här då jag skriver detta inlägg i efterhand, vi åkte för att hämta hem en liten vovve! Vi har en tid pratat om att skaffa en hund och barnen är verkligen taggade och mogna för det, ja de äldre menar jag såklart.
 
Barnen skulle precis sätta sig och fika Alla hjärtans dag-fika när vi åkte, Jonna och Louie bakade chokladmuffins igår.
 
Vi kom hem vid 02.00 på natten och gick ganska omgående och lade oss, dock vaknade både Lilly och Minnah som hann hälsa på lilla Tyra innan de skulle sova igen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus