16 Februari, lördag med jobb...

Jag var mycket mer utvilad i morse, och Tyra hann få komma ut innan hon gjorde sina behov inne.
Jag tog mig en dusch på morgonen, åt frukost och klädde på mig innan det var dags att åka mot jobb, jag hade en känsla sen i går att detta skulle bli en bra dag och det blev det.
Hade bra flyt hela dagen och jag fick äran att rädda en n kund från sin katastrofala färg och klipp som hon ofrivilligt fått hos en annan frisör. Vi kom fram till att den frisören förmodligen inte mådde så bra med tanke på att hon inte verkade det minsta engagerad som hon enligt kunden tidigare alltid varit... hoppas hon kommer på fötter igen innan någon fler behöver råka illa ut.
 
Jag kan inte säga att jag fick ett perfekt resultat, det kan vara svårt om man ska rädda ett misslyckande men det blev sååå mycket bättre och kunden var rörd till tårar av resultatet, en riktig lättnad och detta tog nästan 4 timmar.
Jag tog en kunde under tiden som hon satt med nyanseringen och jag jobbade över 30 min av min lunch men det var det absolut värt!

(null)

(null)

(null)

 Kunderna efter lunchen var både trevliga och lättsamma och jag blev även denna dag klar i tid och behövde inte jobba över.
 
I morgon är vi bjudna på kalas hos Märta som fyller 7 år idag!!! Hipp hurra för henne!!! Dessvärre så jobbar jag så vi ska försöka få till en annan dag som vi kan komma och fira henne då jag är ledig.
Theo är bjuden på ett annan kalas här i närheten så vi får se om han kommer iväg på det, klantiga mamman har dock glömt att köpa någn present men antingen kommer vi på något eller så får han ge någon i efterskott.
 
Jag ska som sagt jobba och sen även på måndag men sen är jag ledig i 2 dagar och då ska jag verkligen försöka få tummen ur och ta ner julgardinerna!!! Planen förra helgen var att göra det men då var vi inte helt krya så jag lade ingen energi till det då. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus