21-25 Februari...

Torsdag:
Mötte upp Göran som slutade 09.00, sprang upp på jobbet,  hade städ med Sanna från 09.00. 
Jag stämplade in precis 09.03 och blev sen pga att jag kom på att jag skulle till Ica Maxi en "snabbis" för att köpa flingorna som jag glömde köpa på onsdagen. 
När jag slutat den dagen köpte jag med mig grillade kycklingklubbor och en sallad, gick till Casper, åt och sov 😅. 

(null)
Vi tackade varandra för ett fint 2018 och peppade inför ett ännu bättre 2019!!!

Fredag:
Möte på jobbet från 09.00, hade en bra jobbdag och sålde en del produkter till mina kunder, vi har en liten intern tävling på salongen för att peppa varandra lite extra 👍🏻. 
På lunchen läste jag om regn, minusgrader och blixthalka!!! Hade helt missat att det regnade ute och samtidigt var flera minus, många olyckor och de avrådde att köra bil, alla bussar inställda!
När det var dags att åka hem den kvällen var det fortfarande väldigt halt på gatorna, alla gick eller gled väldigt försiktigt fram. Körde väldigt sakta och tog mig ut till stora vägen och där var det rätt lugnt, det mesta hade smält och det var inte längre så halt. 

Lördag:
Riktig slappardag för barnen, jag försökte tvätta undan lite, smet iväg på affären, lagade mat, Casper hjälpte mig och gjorde salladen ❤️. Isak var här och de skruvade med hans bil, bytte inredning. 
Göran jobbade 9-20. 
Vi pt Natchosgratäng till middag och jag bakade pizzor till matlådor och söndagens middag senare på kvällen. 
Barnen fick lördagsgodis efter middagen. 

(null)

Söndag:
Göran började 13.00, han jobbar sen natten, vi åt frukost tillsammans innan han åkte. Jag, Jonna och Meja kikade på film med barnen och åt chokladbollarna som bakades på lördagen. 
Efter det såg vi till att alla duschade innan pizzan värmdes till middag. 
Jag duschade, vi nattade barn och sen kikade vi på film innan läggdags. 

Måndag:
Klev upp en liten stund tidigare än vanligt, behövde bli klar i tid då jag skulle ta med mig de 4 yngsta barnen och vovven till stan för att möta upp Göran. Jonna hjälpte mig och åkte även med oss till Svensta istället för att åka med bussen. 
Frusit hela dagen förutom en stund efter att jag sprungit mellan mina 2 kunder fram och tillbaka, läget helt under kontroll, bara lite stressigt men allt flöt på riktigt bra och kag avslutade dagen i tid! 
Nu är jag ledig 3 dagar, Göran jobbar 2 till och vi har då alltså torsdagen lediga tillsammans innan jag går på och jobbar 4 dagar i sträck. 

Riktigt trött nu, ska bara vänta på att Louie ska somna om i sin säng så ska jag gå och lägga mig också. 

Natti natt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus