26 Februari...

Trött när det var dags att kliva upp, fixade frukost och iväg med barn till skolbussen. 
Theo och Lilly klädde sig själva och Göran hjälpte Louie, på det planet gick det smidigt och sen var Göran snäll och skjutsade dem till förskolan. 

Jag och Minnah skulle packa lite blöjor men när jag satte mig så kom Minnah på andra tankar, hade fortfarande bara trosor och t-shirt på mig, hon ville tutta och mysa ❤️. 
Vi satt så en stund tills Göran kom tillbaka efter förskolelämningen, sen Dick jag äntligen blöjorna i ordning och det var dags för trött liten Minnah att sova. 

(null)

Jag kände mig fortfarande trött och lite hängig, nästan som pm jag håller på att bli sjuk så vi blev kvar i soffan en stund och lyssnade på musik innan det strax efter 10.00 var daga för Göran att åka mot jobb. Innan han skulle gå på sitt pass så hade han möte med kuratorn på sjukhuset inför ev op i framtiden, det gick fint. 

När han åkt gick jag ut med Tyra sen gjorde jag ordning lite "lunch" och satte mig i soffan, kröp ihop under en filt och kikade på film, tvätten i maskinen skötte ju sig själv 👍🏻. 

Jag satt parkerad i soffan resten av förmiddagen, Minnah sov gott och vaknade vid 14.00 och eftersom jag var ensam hemma så var jag tvungen att invänta skolbarnen innan jag hämtade på förskolan, men det vet de ju om. 

När jag hämtat barnen så fixk de mellis i form av frozen cheesecake som Jonna (kanske någon fler) bakade igår. 
Efter fikat så ville barnen lite olika saker men de fick så lov att leka tillsammans allihopa, på den lilla stund de varit hemma så hade se hunnit gnabba nästan konstant, alltid någon som gnabbande någonstans. 

Nu ikväll när barnen lagt sig kändes det som att ett lugn lade sig, bortsett ifrån att Hilma, Meja och Melvi. Lekte och stojade en del när de egentligen skulld vika tvätt. 
Hälften av tvätten blev gjord och de får fortsätta i morgon. 

Nu är klockan mitt i natten och det är hög tid att sova. 

Natti natt



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus