27 Februari...

Började som en ganska bra dag, slutade inte så... men kanske inte heller så dåligt som jag känner.
 
Göran skjutsade barnen på förskolan och sen skjutsade han Tony till Svenstavik för att kolla upp sin hand som han har ont i, jag nattade Minnah och försökte själv vila men kunde inte riktigt sova, skulle verkligen behöva det men icke.
 
Minnah vaknade strax innan 12.00, säkert av att vovven Tyra gnällde och ville ner från vår säng då hon lärt sig hoppa upp där, gillar att sova där men sen inte tar sig ner.
Minnah fick lunch och när Göran kom hem ca 20 min senare åt vi lunch innan vi gjorde räkningarna, alltid ångest men skönt att ha det gjort.
 
Sen då, jo jag hämtade barnen på förskolan, ganska smidigt men Ninni flkjde med oss hem, hon brukar annars vara på fritids och vänta på bussen som skolbarnen åker med, hon är en liten människa som tar massor av enegri och vill prata, fråga om saker och göra något konstant.
 
Till middag åt vi kokt potatis och broccoligratäng med Isterband, alla åt mer eller mindre, ingen som vägrade och det var ju bra, det är ju ändå en ganska speciell rätt.
 
Barnen som började fixa med tvätten igår men mest lete bort tiden fick fortsätta idag och det var innan middagen de började men de var klara först efter... mycket gnäll och klagande på varandra, varför inte bara göra det!?
 
Det var strax innan nattningen som det hela brakade lös, Ninni övade på Idas sommarvisa, innan middagen fick hon lyssna på den på min telefon, superglad över det och efter maten a jag ja till att de fick spela den på apple-tv:n i vårt rum en "liten" stund innan läggdags. Något bråk uppstod med Towe eller Hilma som stängde av,, mest troligt för att de blivit tillsagda och Ninni blev helt tokig! Ännu tokigare när jag sa åt henna att slita och att de skulle lägga sig och sen blev allt bara kaos...
Inte kul att avsluta dagen så, att bråka med barnen och just detta ledde till att jag och Göran tjafsade och så blev den filmkvällen förstörd. 
Jag nattade Minnah och sen har jag skrivit på datorn för att rensa huvudet...
 
Nu är det snart för sent för film och Tyra gnäller, vill ha närhet och sova så jag ska gå till henne i soffan.
 
Natti natt
 
 
Vår lilla klätterapa <3
 

Kommentarer
Postat av: Nettan

Du får lämna hit barnen en vecka i sommar, om du lovar att du åker bort den veckan med nån kompis.....du behöver semester från familjen, släng hit hunden åxå.

Svar: Tack snälla men det kommer nog aldrig att ske tyvärr 😊
Kimsan

2019-02-27 @ 21:51:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus