4 Februari, klipp och operation...

Svär mor kom hit med en kasse mat till pojkarna som jag skulle ta med mig när jag åkte på jobbet, tog med mig handdukar till Casper också, han hade glömt att packa med sig det innan han åkte till stan igår...
 
Jag kom till jobbet strax efter 09.00, åkte tidigare för att komma in lite tidigare, hade helt glömt att ordna och förbereda för de nya kampanjerna på söndagen, Sara kom också tidigt, Frida har blivit sjuk och då behöver vi ringa och avboka/flytta hennes kunder.
 
Hela måndagen var ganska lugn, hade några luckor på förmiddagen så jag hann springa iväg och skaffa handskar på Balmid, köpte även klämmor och en kamm till mig själv.
Dagen flöt på bra och även om jag var fullbokad hela slutat av dagen så hade jag sånt bra flyt att jag var klar strax innan 19.00 så jag kunde göra mig klar i lugn och ro innan jag sist gjorta kassan och raporten för dagen och lämnade salongen ca 19.06.
 
Jag var så exhalterad över att vara tidig från jobbet så jag glömde helt bort att jag hade lovat Älsklingen att köpa med mig en "Vulkan pizza" hem... sorry!!!
 
Hemma hade de ätit köttbullssallad (lite fel säsong kanske!?), Jonnas önskemål. 
Jonna var förresten iväg och tog bort sin knöl på benet idag, deb har ju växt mycket och eftersom de tagit prover som visat att det inte är något farligt så tänkte vi att det är lika bra att ta bort den nu innan den hinner växa sig änu större för hon vill ju ändå inte ha den där.
 
När jag kom hem så var Meja i full färd med att lklippa Ninni, hon hade reda klippt Lilly. Vi hade lovat henne att få klippa dem men jag hade ju tänkt att jag skulle vara med eller åt minstonde hinna förklara och visa lite för henne innan... men hon har ju hunnit uppfatta en hel del bara av att se hur jag gör så det gick ju rätt bra ändå. Inte helt perfekt så klart, det hade ju varit väldigt konstigt om det blivit första gången men helt okej i alla fall...
 
När de sista barnen kommit säng så kröp jag ihop i soffan med en bytta sallad och så kikade jag på en film "The best of Me" kanske den hette. Älsklingen spelade vi datorn så där kan man ju passa på att välja vilken film ja vill!
 
Bilder kommer senare
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus