5 Februari... prao...

En ny vecka har börjat och det var dags för barnen att åka till förskolan... jag och Meja åkte 08.20 mot Svenstavik då hon hade tid 09.00 hos tandläkaren, älsklingen skjutsade barnen till förskolan.
Tandläkarbesöket för Meja tog nog max 5 minuter, de skulle bara kolla ifall hon borstar och tar hand om tänderna ordentligt innan de ställer henne i kö för tandställning, när jag lämnat av Meja på skolan passade på att hansla lite på vägen hem, lax blir bra till lunch tänkte jag!
 
Jag började fixa med lunchen nästan direkt när jag kom hem, eller satte jag igång en maskin med tvätt men sen så. I alla fall när man får vara sådär i köket i lugn och ro och helt själv så kan man ju passa på att låta allt ta lite längre tid. Jag plockade ur och i diskmaskinen under tiden som laxen låg och tinade i en kastrull, sen kokade jag kvarngryn och lade upp babyspenat och tomaten på två tallrikar, väntade på grynen och stekte sist laxen som vi sen åt i vardagsrummet tillsammans, älsklingen och jag, Minnah sov.
 
 
Senare så aktiverade jag presentkortet som jag vunnit via jobbet, jag valde att få använda det på Net on Net så jag kan köpa en hårddisk till alla mina bilder som jag har, dags att få lite ordning och reda på dem. Så innan det var dags att hämta barnen på förskolanså hjälpe älsklingen mig att beställa en och den lär ju kanske hinna komma innan helgen till och med!
 
Minnah vaknade precis när vi var klara så då fixade pappan lunch till henne och mamman hämtade barn på förskolan. Hilma åkte med oss då hon haft prao på förskolan både måndag och tisdag. Melvin har också haft prao men sovit borta då han varit med Patrik och bland annat åkt lastbil, bättre än att vara på biblioteket tror jag han tyckte, även om han gillar böcker också.
 
Vi beställde en del grejer från Coopers Candy förra veckan och när vi var påväg till tandläkaren fick jag sms om att paketen kommit till Åsarna och fanns att hämtas så vi plockade upp dem på vägen hem, och när barnen var hemma från skola och dagis blev det en längre session med provsmakning av diverse godis och snacks... jag vet att det inte alls var lördag eller ens nära helgen men ibland gör vi undantag och ibland äter de inte ens godis och sånt på helgen.
 
Middagen kom vi igång ganska sent med men eftersom de nyss ätit godis och annat så gjorde det inget, även om det inte alls var stora mängder. I alla fall så blev middagen extra sen när jag upptäckte att vi hade påhälsning av såna små, små kryp i burken med jasminris! Det är ju egentligen väldigt knepigt då nurken är tätslutande... men öklsingen kikade ordentligt u burken med basmatiris så där började jag om och kokade av det istället. Saken var den att jag inte såg krypen förrän de flöt i vattnet som precis kokat upp... då var de ju döda och ade jag inte sett dem då så hade vi säkert inte sett dem senare heller för de är sååå små och väldigt ljusa och säkert hade det inte varit någon fara att äta men det kändes lite motbjudande...
 
Barnen nattades ganska snart efter den sena middagen och då var klockan redan 20.30, Meja valde att läsa för barnen ikväll och de somnade innan boken var slut. Skönt när barnen frivilligt vill finnas där för varandra samtidigt som de för öva på att läsa högt.
 
Jag och Meja spelade lite kort och jag drack lite te när alla lagt sig, Jonna sov hos kompis och plötsligt vid ca 22.00 tidem blev jag supertrött så vi spelade klart och sen gjorde vi oss klara för sängen... lika bra att sova när kroppen och huvudet verkligen tala om att man är trött!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus