6 Februari, krispig promenad...

Minnah har (peppar peppar) börjat sova riktigt bra på nätterna nu, sover oftast en stund efter att jag klivit upp och i sin säng hela natten. 

I morse gnällde hon när hon vaknade, när jag kom in i sovrummet möttes jag av en märklig doft, kunde inte avgöra om det var krök eller bajs. Jag väckte älsklingen som låg på soffan, han fick bädda ur sängen när jag tif Minnah, det visade sig vara både kräk och bajs och jag klädde av henne direkt i duschen. Resten av dagen var lugn på den fronten...

Alla åt frukost som vanligt och barnen gick till bussen i -25 graders kyla. 
Jag myste med de 4 minsta i soffan mellan frukost och påklädning inför förskola, pappan skjutsade dit dem. 

En knapp timma efter att de lämnats ringde en av fröknarna och sa att Theo hade ont i magen. Jag åkte och hämtade honom, jag satt i vilen och fröken följde honom ut och öppnade grinden, stod kvar och såg efter honom tills han satt i bilen, då vinkade vi hej då. Varför vi gjorde så var för att inte visa mig för Lilly eller Louie ifall de också skulle få för sig att de ville hem. 

Magen lugnade ner sig och han valde själv att äta fil, jordgubbssylt och puffat ris till lunch, vi andra åt kycklingwok sen igår. 

Vi hann vika och sortera upp all ren tvätt innan Theo hämtades, sen blev resten av dagen lugn. Dammsög lite och sopade trappan till övervåningen ordentligt. 

När barnen kom hem från skolan mötte jag dem i dörren, jag tog med mig Minnah ut på en promenad. 6,6 km i -16 grader med en bok i öronen behövdes. Minnah somnade efter efter en knapp timma men hon har på bra humör, vi var ute i sammanlagt 1,5 timma tror jag, tar lite längre tid att ta sig fram genom snön.

Vi åt Nuggets till middag och sen nattades de små, Meja har mått dåligt sen hon kom hem från skolan så hon lade sig tidigt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus