7 Februari... städ och fransar

Kom till Salongen strax innan 09.00, jag och Sanna hade städ, jag plockade upp henne efter vägen, passande då hon försovit sig ;P.
 
Ingen dammsugare har hunnits inhandlas än men det löste vi med att sopa hela salongen samt mattorna, det gick förvånansvärt bra och Sanna sprang med spray och trasa och drog av alla små ytor, teamwork!
 
Dagen flöt på bra ända tills efter lunch, min fina gamla vän Lina kom förresten och klippte sig hos mig, hennes son och Casper är födda med bara några dagars mellanrum och vi var båda med i gruppen "Unga mammor" på Gläntan i Torvalla som är som en öppen förskola, än idag tror jag faktiskt... 
Ja men det var inte det som blev problemet utan att det var så många kunder som kom in för att handla och boka tid samt många som ringde men det är ju sånt som händer. Jag tog mig igenom mina kunder till slut och blev allt som allt 40 min sen innan jag även städat undan efter mig och gjort kassan.
 
Efter jobbet fick jag mina fransar gjorda igen, hade typ 6 st kvar på ena ögat och 20 på set andra, men nu är det jämnt och fint igen. Glömde hålla koll på klockan och innan jag kom iväg därifrån så hade alla butiker stängt och jag hann inte handla någon mat men Casper hade franska i lägenheten och jag hade med mig tepåsar så det ordnade sig, somnade ganska snart efter att jag ätit, försöket kika på "Sophias Änglar" mn somnade ifrån.
 
Stannade alltså i stan hos Casper då jag ändå skulle upp och börja tidigt på freagen då vi hade morgonmöte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus