1 Januari 2019!

Gårdagskvällen blev inte så väldigt sen då Göran skulle upp och jobba denna dag, 06.00 fick han lov att kliva upp och alla vi andra låt (kors i taket) och sov, jag somnade snabbt om när jag väckt honom och minns att han pussade på mig innan han sen åkte.
 
Jag tror att jag kikade på klockan nästa gång närmere 09.00, barnen sov länge och höll sig lugna, de kröp upp i vår säng och vi låg kvar och myste en bra stund och kikade på film.
 
 
 
 
 
När jag sen väl klev upp så fixade jag frukost, först gröt till mig och Minnah och sen smörgåsar och obay till resten, Casper sov ute med Jonna på hennes rum så de fick passa på att sova tills de självmant vaknade och kom in.
 
Efter frukost klädde jag mig och bestämde mig för att åka med all insamling som började fylla skrubben (där vi förvarar den) till bredden och så panten som svämmade över.
Casper som just kommit in körde fram bilen, jag hade lovat Louie att få följa med och Lilly var skitförbannad för att hon inte fick.
Louie hjälpte mig med all pant i utbyte mot att han skulle få köpa en klubba, de blev förresten en klubba var till alla barnen, kändes taskigt annars, köpte med mig ett gäng bullar som var på extrapris också.
 
Barnen pysslade och lekte med lera blandat med datorer och tv-spel heöa dagen, det blåste halvt storm ute och alla är halvförkylda så vi höll oss inne.
Jag försökte att tvätta upp alla sängkläder sen vi bytte i alla sängar härom dagen, det tar ju sin tid för allt går ju inte i en och samma maskin.
 
Till middag åt vi rester, alla utom jag fick vad de önskade men det spelar ju mindre roll, huvudsaken att alla blev mätta.
 
När middag och allt var undanstökat så kände jag ändå att jag skulle ha fått lite extra friskluft och tog en promenad, Göran hade fått sluta lite tidigare så han ringde precis innan när han var påväg, han hann dock hem före mig, det hade blåst drivor så lite småtungt var det att gå i den packade snön som ändå inte var med än ca 7 cm.
 
Såhär såg det ut på den gamla gång/cykelvägen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus