10 Januari, storm och fransar...

I morse skulle vi alla vara utanför dörren före 08.00 och vi lyckades!
Förskolebarnen skulle äta frukost på förskolan idag så jag klädde på dem ganska direkt, skolbarnen behövde bara komma iväg som vanligt.
Lilly och Minnah behövde jag väcka, Theo vaknade någon gång runt 04.00 och satte sig och kikade på youtube, Louie kom till mig i samma veva som jag tror mig ha hört tv:n och jag kände att om jag kliver upp för att stänga av den så blir Theo sågbock grinig, Louie kommer inte att somna om och säkert kommer minst 2 till barn vakna så han fick hållas och jag pratade med hobom senare om att det inte är okej. 

Minnah vaknade strax innan 06.00 och somnade ganska snabbt om i vår säng, därav sov hon när jag klev upp 30 min senare. 

Jag och Minnah kom till stan strax efter 09.00, vi mötte upp pappan på busstorget och han tig bilen och Minnah hem igen. Han lät inte alls speciellt kry och jag snar att han inte kommer att kunna jobba helgen, inte konstigt om han blir sjuk egentligen då alla hemma varit krassliga till och från hela december. 

Dagen på jobbet har varit rätt lagom lugn, bara klippningar idag också men det gör mig inget med såna dagar ibland. 

S-maxen har varit inne på verkstad idag men de hann inte med allt så den måste lämnas in ytterligare en gång... de hade inte tid så det räckte... Casper var snäll och hämtade nycklarna till den eftet skolan, annars hinner de ju stänga innan jag slutar + att det tydligen ska bli storm i natt och då har jag ingen lust att gå för att hämta bilen imorgon  bitti. 

Efter jobbet så träffade jag en tjej som fixade mina fransar, men innan det och eftersom hon ändå behövde sin bil så skjutsade hon mig så att jag kinde hämta vår bil och parkera den säkert i ett garage. 
Nu är fransarna på plast och vi har ätit en bit mat på Max. 
Jag har gjort mig klar för att sova och ska göra det med Casper i lägenheten, skönt att inte behöva kliva upp så attans tidigt i morgon och att bara behöva gå några hundra meter till jobbet, i morgon är det förresten månadsmöte så vi börjar 09.00. 

(null)
Med vs utan fransar, ganska stor skillnad och ändå satte vi ganska korta fransar, jag är sååå glad att mina barn ärvt sin pappas fransar 😍



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus