12 Januari och lördag...

När Minnah vaknade i morse så var det fullt i vår säng så vi lade oss i barnens säng, hon somnade inte om utan tassade upp till Louie som kikade på film, men jag kunde ligga och småslumra då de höll sig i rummet brevid. 

Tanken var att jag skulle skjutsa Hilma till Klövsjö så hon var där vid 10.30 men det blev nästan 2 timmar senare 🙈. Frukosten blev sen och drog ut på tiden, men det gjorde inget. 

Hilma skulle vara med kompis och sova över och jag kunde ta mig lite tid att dricka en kopp te med Theresa och kika i hennes loppisbod. 
Hon gav även Jonnas docka Anja ett nytt hem, Anja ska gå agera modell till stickade bebiskläder och få följa med på bland annat marknad på Jamtli framöver 😍. 

Det har över lag varit en lugn dag, Älsklingen har sålt sin skoter och vi åt hamburgare till middag. En maskin med tvätt är körd och nu är alla barn i säng och vi ska kika på tv en stund. 
Meja har kompis som sover över, hon passar på när Jonna är med Melvin. 

Vi hade en mysstund i soffan innan nattningen, alla skulle kramas och sitta i knä och det får man ju liv att ta vara på ❤️. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus