18 Januari, jobb och storhandling...

Sängen som Casper och Tony har i lägenheten är hård, jag blir liksom lite spänd av att sova i den men det är ju bara ibland så det gör inget. 
Casper började skolan 08.00, när han gick låg jag fortfarande kvar i sängen, jag slumrade en stund till och klev upp vid 08.30 ca. Kokade gröt i micron, åt och filosoferade innan jag diskade, klädde på mig och gick mot jobbbet. 

Jag och Meja gjorde ju både matlista och handlingslista härom kvällen så det var klart, Göran ringde på lunchen och sa att typ allt är slut hemma (inte sant men mycket av basvarorna) så vi funderade på om Jonna skulle åka bussen in och möta mig, ha med sig lista och kassar så kunde vi handla när jag slutat och så blev det. 

Det var lugnt i affären, allt som vi skulle ha fanns, packandet av varor gick smidigt, ibland känner man verkligen hur perfekt allt får plats i påsarna. Vi betalade och slapp avstämning, packade in i bilen och åkte mot Max för att köpa oss något att äta. 

När vi kom hem skulle allt packas in och upp, in i skåp och på rätt plats. Sist jag kikade på klockan var den 2.22 och jag kände mig rätt trött. 
Minnah vaknade innan jag somnat riktigt och hon ammade en bra stund, fanns väl mer men vanligt då hon inte ammat på minst 2 dygn, sen somnade vi äntligen!
Hon vaknade dock redan före 06,00 och ammade då också, mest troligt lite smått frustrerad över att det var slut för hon körde maraton i att byta bröst efter max 3 sug och detta pågick i ca 30 min 😳. 
När jag väl klev upp kände jag mig för pigg för att ha sovit så lite och visste att det skulle komma efteråt, blir liksom lite som bomull i huvudet och lätt illamående när jag sovit på tok för lite. 
Hann inte skriva detta inlägg igår som ju är dagen det handlar om, men bättre sent än aldrig...
Idag den 19 Januari får ett eget inlägg 😘

(null)
Hilma blev hämtad på fredagskvällen och ska sova borta hos kompis hela helgen 😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus