20 Januari, jobbsöndag...

Minnah vaknade vid 06.00 tiden, var tvungen att gåboch kissa och tog då med henne för att hon inte skulle behöva bli ledsen och dessutom kanske väcka Lilly och Theo som sov i vår säng, Göran somnade på soffan och jsg fick honom aldrig till sängen. 

Satt i soffan med henne en stund, Lilly hade vaknat, Ninni med och 06.30 kände jag att jsg borde passa på att försöka sova lite till och gick till sängen igen. Dock blev jag störd mest hela tiden men fick ändå lite mer sömn än om jag suttit i soffan och halvdåsat. 

08.30 klev jag upp, kokade gröt sol jag, Minnah, Lilly och Louie åt. 
Meja och Melvin ville följa till stan så det fick de, de slängde i sig lite fil och flingor och tog på sig kläder och vid 10.00 tiden var vi påväg. 

7 klippningar hann jag med idag på 4 timmar, helt okej och jag höll tiderna rätt bra, någon minut här och var bara. Sista kunden tog längre tid, Sanna klippte dottern och de gick från salongen 16.15 sen städade vi undan och gjorde kassan innan vi släckte ner och gick, låste också såklart. 
I morgon har jag mest bara klippningar också. 

Göran föreslog att vi skulle äta innan vi åkte hem med tanke på att jag skulle åka vägen förbi Klövsjö och plocka med mig Hilma på vägen hem, så det fick bli max men jag åt min sallad med grillad kyckling först när jag kom hem. 

När vi kom hem hade Towe och Ninni nyss duschat, Melvin gick och duschade direkt och talade sen om att varmvattnet var slut. Jag spikade fast listen till köket, den dras lös av grungen, sen gick jag och eldade, vred om kranarna där nere så att fler kunde duscha.  

Nu är alla utom Jonna och Meja i säng, Casper är tillbaka i stan och jag har ätit min sallad. Hade tänkt att jag och Göran skulle kika på film men det börjar bli rätt sent så vi får se om vi tar det i morgon istället...  efter att jag jobbat dag 5 av 5 

I morgon bitti är det fullmåne, såg på vägen hem att den var stor och fin 
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus