21 Januari och kallt!!!

-27 grader visade termometern i morse, brrr!!! 
När Minnah vaknade vid 03.00 tiden i natt så tog jag med henne för att kissa, Theo satt då vaken i soffan och kikade på youtube. Jag talade om för honom att det var mitt i natten och att han måste sova, "Men då kommer jag bara att drömma om skelett" sa han. 
Eftersom Lilly redan låg i vår säng så stängde jag av Apple-tv:n och sa att han skulle lägga sig igen så kunde jag och Minnah sova inne hos honln och Louie och han somnade nästan direkt. 

Louie väckte mig före väckarklockan i morse, jag klev upp strax efter 06.00, han hade bajsat så vi bytte blöja innan jag gick till köket och kokade gröt. 
När alla utom Theo och Lilly som sov längst, hade ätit frukost klev Göran upp sp jag kunde gå och duscha. 
Jag hann duscha, klä på mig, föna håret och borsta tänderna och var ute i bilen ganska precis 08.00 och bilen startade direkt 😅. 

I stan var det "bara" -17 grader men ganska bitigt i luften. 
Klippningar hela dagen, några luckor men de flesta fylldes innan dagen var slut. 

Kom hem för en stund sen, råkade komma åt knappen för nödsamtal på min Apple Watch så den skickade ut meddelande till Göran och min mamma, mamma ringde och var lite uppjagad men lugnade sig när jag förklarade. Bra att jag vet att det funkar i alla fall. 
Klockan klämdes mellan handsken och min väska. 

Jag är rätt trött så inlägget blir inte längre än såhär, ska få i mig lite mat och sen lär jag snart ska sova, är sååå trött. 

(null)
Fullmånsen i morse, hade jag kikar på den vid 06.00 tiden så hade den varor helt röd


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus