23 Januari...

Jag blev väckt av Jonna i natt, hon hade kräkts, tack och lov inget som behövde torkas upp då det hamnade på "rätt ställe". 

Det var trångt u sängen vid 02.26 när Minnah vaknade, vi lade oss i Lilly och Louies säng, var ju bara Theo kvar där inne. 

Jonna och Meja kom in en stund senare, Jonna hade kräkts igen och nu ville de sova inne. Jonna lade sig uppe i den tomma sängen där Casper brukar sova och Meja på soffan. 
Minnah hade svårt att somna så hon klev ur sängen och gick runt lite, lade sig med Meja men till slut kom hon tillbaka till mig och somnade så småningom. Tänker inte tvinga henne att likna stilla genom att hålla fast henne så hon skriker, grinden till köket och toalettdörren var stängda och inga tända lampor eller någon tv på så hon insåg nog att det var tråkigt. Hon har gjort lika förut och det slutar alltid med att hon går en kort sväng och kommer tillbaka igen. 

Hon somnade så småningom om och jag kunde också få lite mera sömn. 
Älsklingen åt frukoste med oss och åkte till jobbet vid 07.00 tiden. 
Jonna var som sagt hemma men mådde mycket bättre, hon var hemma med Minnah när jag skjutsade de små till förskolan.  På vägen tillbaka hem så passade jag på att handla lite mjölk, fil, bananer och blåbär. 

När jag kom hem igen så gick jag ner i källaren och tände upp innan det var dags för Minnah att sova. Jag har en oavslutad serie att kika klart på och började lite igår och hann ett avsnitt innan vi gjorde lunch och ett efter, bara ett kvar sen. 

Till lunch åt vi bananpannkakor med blåbär, jag gjorde extra många så det skulle räcks till lunch 2 dagar och middag en dag nu när jag ska jobba igen. 
Minnah sov länge och när hon vaknade vid 13.30 gav Jonna henne lunch och jag fixade disken efter morgonen. 

Jag hämtade barnen på dagis vid 14.00, när vi kommit hem åt de banan till mellis och jag började packa lite smått. 
Skolbarnen kom vid 15.00 och 15.30 åkte jag och Meja mot stan men först stoppade jag in middagen i ugnen, ugnspannkaka. 
Meja skulle egentligen inte följa men hon var trött och på dåligt humör så det bestämdes i sista sekund att jag tog med henne. 
S-maxen ska in på verkstan i morgon vid 07.00 och jag börjar jobba 09.00. Vi åkte in för att lämna den innan de stängde och för att möts Göran som efter att vi ätit tog med sig Meja hem igen och jag ska sova hos Casper. 

Det blir en hel del pusslande för att få ihop våra scheman och allt annat som ska funka men allt går på ett eller annat sätt bara man vill ❤️. 

Jag kolade nyss klart på sista avsnittet av serien, "Orange is the new Black" och den slutade väl ganska ok men ganska tråkigt. Nu är den i alla fall slut. 
(null)
Lunchen med Jonna 😍

(null)
Promenad i 45 min ner på stan med Meja ❤️ halt var det bitvis och mina skor var inte så bra för underlaget 😅

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus