25 Januari, många steg...

Casper skulle iväg tidigare än vanligt, han har skrivit in sig på körskolan och skulle vara där tidigt för att göra "Risk 1:an". Jag klev också upp tidigt och var klar långt före 08.00, så jag gav mig ut jag också. Först ner till Frida där jag glömt en påse kvällen innan och sen till salongen för att lämna väskan och allt onödigt som jag inte behövde ha med mig när jag gick för att hämta bilen på Bilbolaget. 
När jag vet tillbaka med bilen hade jag fortfarande nästan 1 timma kvar tills jag började jobba så jag tog en extra promenad som resulterade i att jag gått över 9000 steg innan klockan slagit 10.00 😅, innan dagen var slut så hade jag gått det dubbla. 

Jobbade mig igenom dagen och åkte sen hemåt men först på Ica Maxi för att handla lite mjölk och bröd bland annat, träffade på Mikaela med familj där inne, de hade storhandlat. 

När jag kom hem var Casper och Göran ute på vift, hjälpte Isak att hämta en bil. När de kommit hem åt vi middag och sen kikade vi på tv och jag somnade såklart, gav upp och gick och lade mig, klockan 00.20 kikade jag på klockan sista gången. 

(null)
När mor och son tar selfie tillsammans innan de ska sova 😍😂

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus