27 Januari, akuten...

Minnah vaknade någon gång runt 05.00 tiden, kanske innan till och med men somnade om strax innan 06.00 när det var dags att kliva upp och få liv i älsklingen som skulle upp och jobba. 
Det blev lite knappt om tid så när han gjorde sig klar bredde jag och Louie smörgåsar åt honom att äta i bilen, vi tog en varsin jag och Louie också. 

När Minnah vaknat igen kokade jag gröt och sen skulle vi vänta med frukosten tills Benny och Hanne vaknat så skulle vi äta tillsammans med dem hos Svärmor innan de skulle åka tillbaka till Norge. 
De kom till oss igår kväll, Benny hade med sig en liten öl till honom och Göran och Hanne hade en skvätt vin med till mig och henne, gillar fortfarande inte vin men detta gick bättre ändå men det tig några timmar att få i mig ett glas. Vi åt lite chips, godis och nötter under tiden som vi först bara pratade men sen spelade vi också kort. Väldigt trevligt och vid 01.00 tiden gick de hem för att sova. 

De råkade ta längre sovmorgon ön de tänkt och kom iväg en dryg timma senare än de först tänkt men vi hann ju träffas och äta frukost tillsammans i alla fall. 
Minnah lade jag för att sova ute i vagnen när vi gick iväg, Melvin var kvar hemma så hon kunde stå i carporten och sova, blir lätt väckt annars om vagnen först får stå stilla och sen röra sig igen när vi ska gå hem. Jonna och Meja var också hemma men sov fortfarande ute på rummet. 

Efter frukoste gick vi hem, jag dammsög lite  och fixade i köket innan det blev dags att åka och hämta Hilma i Klövsjö, jag åkte vid 14.30!
Väl hemma igen monterade jag tillbaka bilstolen som vi haft i sovrummet när bilen var på verkgverkstan och efter det så var det bara att börja med middagen och matlådorna som skulle med  till stan. 

Middagen åts och, jag plockade och fixade  i köket och efter nästan 2  timmar, var jag klar. Fick springa och hålla koll på Lilly ovh Louie hela tiden då de höll på med hyss och de andra barnen tränade med mina gummiband.  

Barnen nattades, jag hjälpte Jonna med matteläxan och sen kom älsklingen hem. 
Casper och Isak hade skruvat klart på bilen men den gick inte som sen skulle så de kunde inte körs den till stan och bussen hade redan gått. Casper behövde till akutenför att kolla till sin arm som svällt upp på insidan där senorna från tummen går, något som hänt när han skruvat med bilen, bytt motor från en bil till en annan. 
Göran kom med förslaget som jag tänkt på innan men ville att vi skulle diskutera och det var att jag skjutsar dem och sover hos Casper inatt då jag ska jobba i morgon och så fick det bli. 

Skjutsade först hem Isak till Myrviken, sen stanna till vid Mc Donalds som öppnade den 24/1 för att köpa något att äta ifall vi skulle bli sittande på akuten i flera timmar. Även fastän klockan nästan var runt 00.00 så var det många som handlade och det tog minst 20 min att få maten då driven inte funkade. 

Vi fick komma in direkt för bedömning och mest troligt är det en inflammation i någon hinna vid senorna och musklerna så han fick Ipren och en lindad arm och vi fick åka hem. Skönt att inget verkar vara brutet. 
De var lite fascinerade av hans intresse för bilar och de smutsiga händerna, ändå hade han tvättat dem ordentligt när han duschat och sen smort dem 😅

(null)
Här är händerna bara tvättade innan dusch men precis i skidan av glaset vid skjortärmen synd det lite av svullnaden 












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus