28 Januari och födelsedagsbarn!

Blev väckt tidigt av telefonen i morse, somnade om en stund, såg till att Tony kom och till skolan, blev väckt av samtal igen. Väckte Casper några min innan hans klocka ringde och sen fixade jag frukost till honom och mig. 
Skjutsade honom sen till skolan eftersom jag ändå skulle parkera om bilen, hann till jobbet med 7 min marginal innan vi började. 

En av mina  kunder ringde och ombokade tiden  pga magsjuka och en var för dålig i sin sjukdom för att komma idag. 
Jag och Sarah gick ner till buren och hämtade paket som vi sen packade upp och scannade in, vi fick även våra vinster från tävlingen i december. En ansiktsrengöring och ett vax! 

Efter lunchen hade jag fullbokat så de timmarna gick ganska snabbt och strax efter 19.00 låste jag salongen och har nu 3 dagar ledigt innan jobbhelg. 
Var förbi Casper och lämnade gelén som jag köpt på apoteket som han ska smörja armen med 3 ggr/dag. 

Det var snöigt och spårat på vägen hem, mer spännande än vanligt att köra då bilen skar här och var i snön då och då. 

Väl hemma frös jag, kröp ihop brevid älsklingen i soffan under en filt och låg där och gruvade mig innan jag gick och tog en väldigt varm dusch. 
Efter det så har jag ätit både mat och tårta, druckit te och betalt räkningarna. Älsklingen hade redan förberett så det gick rätt smidigt och lite pengar fick vi över till och med. 

För övrigt så har vi ju haft 2 fördelsedagsbarn här hemma idag, Louie som fyllde 3 år!!! Och pappan som fyllde 37år!!!
De hade bakat 2 tårtor och firat när jag var på jobbet, det var resterna av dessa som jag proppade i mig eftet maten, dock måste jag lära mig att tårta inte är så gott som jag tror, när jag fyller år ska jag göra en brownie med chokladfudge och havssalt! 

(null)
Denna snap fick jag i eftermiddags på jobbet ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus